Para & Ekonomi Bankalara ne kadar kredi borcunuz var? XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ufak ufak çekelim dedik nerelere geldik altın kapılarımız kan oldu tayfun haha 😄 hâlâ aksiyon kamerası aksesuarı siparişi verdim ben akıllanmam Bankalara ne kadar kredi borcunuz var? Cevapla Banka Soruları Sipariş Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne Şu an için hiç yok 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yaklaşık olarak 55 bin lira ev kredisi ve yaklaşık 800 lira kredi kartı borcum var. Kredi kartımın son 4 ayı, evimin kredi borcunun 4,5 senesi kaldı. 0 0 Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 2021 Ekim ayında borçları sıfırlamıştım. Düze çıktık tam dedik bu sefer de enflasyon uçtu. Bir rahat yok. 😑 0 0 Yorumla
SiriSevecen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Senin kadar borcum yoktu. Yaklaşık olarak vardı ama ödedim. Yaklaşık 9.500 lira borcum var 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Borcum yok şükür girmem öyle şeylere sanırım zor durumda olmasam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Altın kapılarımız kan olu tayfun cümlesinin hikayesi nedir? Her yerde görüyorum 😃 1 3 Yorumla Kaçın__Kurası +1 yıl Kolpaçino filminde geçer. Yerli komedi birinci ve ikinci serisi acayip kahkaha attırır insana. 😄Biraz argo kelimeler içeren komedidir uyarayım. 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adı ne filmin Yorumla Kaçın__Kurası +1 yıl Kolpaçino 1 ve kolpaçino bomba yazman yeterli. Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 509 cevap paylaştı. Borcum yok, hatta yüksek miktar da artım var. 0 0 Yorumla
Cαƚɱiɳƚ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiç kredi batağına bulaşmamış mutlu ben 👀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hem fakir hem çirkin erkek 0 3 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Haha istesem hepsini kapatırım şimdi üstüne bu kadarda sana harçlık veririm ama al sana iki buçuk 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya he he hem çirkin hem fakir hem beyinsiz Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Ahaha güldürdün knk Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 801 cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızlar Bir Adım Öne Şu an için hiç yok
Yaklaşık olarak 55 bin lira ev kredisi ve yaklaşık 800 lira kredi kartı borcum var. Kredi kartımın son 4 ayı, evimin kredi borcunun 4,5 senesi kaldı.
2021 Ekim ayında borçları sıfırlamıştım. Düze çıktık tam dedik bu sefer de enflasyon uçtu. Bir rahat yok. 😑
Senin kadar borcum yoktu. Yaklaşık olarak vardı ama ödedim. Yaklaşık 9.500 lira borcum var
Borcum yok şükür girmem öyle şeylere sanırım zor durumda olmasam.
Altın kapılarımız kan olu tayfun cümlesinin hikayesi nedir? Her yerde görüyorum 😃
Kolpaçino filminde geçer. Yerli komedi birinci ve ikinci serisi acayip kahkaha attırır insana. 😄
Biraz argo kelimeler içeren komedidir uyarayım. 🙂
Adı ne filmin
Kolpaçino 1 ve kolpaçino bomba yazman yeterli.
tefecilere bulaşmayın
Borcum yok, hatta yüksek miktar da artım var.
Hiç kredi batağına bulaşmamış mutlu ben 👀
Totalde 19k kaldı. Biter 2 aya.
Hem fakir hem çirkin erkek
Haha istesem hepsini kapatırım şimdi üstüne bu kadarda sana harçlık veririm ama al sana iki buçuk 😄
Ya he he hem çirkin hem fakir hem beyinsiz
Ahaha güldürdün knk
bir lira bile borcum yok..
3 ayrı bankadan 14250 lira 71 kuruş.
Şanslıyım 0₺ 🤨🤌
Yedi bin
Kredi borcum yok
Sıfır