Para & Ekonomi Güncel borç "+" ne demek? sevval0001 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kart borcum 0 a düştü ödedikten sonra artı olarak 90 TL ödedim + olarak güncel borç + yazıyor ben borçlumuyum şimdi Güncellemeler+1 yıl İŞ BANKASI Güncel borç "+" ne demek? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paralı kadın olduğun için bankadan alacağın var demek. Lan bana sorsan soylerdım ben 😂 0 0 Yorumla
furkan544 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kart limitinden fazla para attığın için öyle yazıyor 0 3 Yorumla furkan544 +1 yıl Borcun yok Yorumla sevval0001 +1 yıl Evet borcum olmadığı halde belki sonraki döneme atar diye yatırdım güncel borçta artı çıktı Yorumla furkan544 +1 yıl Hesabına at otomatik ödeme yap günü gelince çeksin Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Alacağın var demek.. 1 2 Yorumla sevval0001 +1 yıl Borcum olmasın da mxmxkdmdmd saçmalığa bak neden güncel borca yazarsın ki onu Yorumla Yedinciboyut +1 yıl Formaliteden yazıyorlar bence de borç olunca insan rahat edemiyor... Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Ekran görüntüsü paylaş bakim 0 9 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Ekran görüntüsü neden 🤔 Yorumla nedenlazım +1 yıl Bende iş Bankası kullanıyorum ama mevzuyu anlamadım Yorumla nedenlazım +1 yıl Heee mevzuyu şimdi anladım hesabında 90 TL para var şu anda Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Her yorumunda sana sataşabilirim. Gardını al 🤭🤭🤭 Yorumla nedenlazım +1 yıl Hangi gard olsun iş bankası mı yapı kredi mi 😂😂😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Hmmm Yapı KrediDaha yapıcı olur 😜 Yorumla nedenlazım +1 yıl Ben kılıç kalkan almaya gidiyorum gelirken bişey lazım mı 😂😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Bana bir kaç çikolata lütfen 🤭🤭🤭 Yorumla nedenlazım +1 yıl Hangisinden olsun 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şu anki borcunuz demek 0 2 Yorumla sevval0001 +1 yıl Borcumu sıfırladım ama sıfıra indikten sonra tekrar para attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl miktar yazıyomu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Paralı kadın olduğun için bankadan alacağın var demek. Lan bana sorsan soylerdım ben 😂
Kart limitinden fazla para attığın için öyle yazıyor
Borcun yok
Evet borcum olmadığı halde belki sonraki döneme atar diye yatırdım güncel borçta artı çıktı
Hesabına at otomatik ödeme yap günü gelince çeksin
Alacağın var demek..
Borcum olmasın da mxmxkdmdmd saçmalığa bak neden güncel borca yazarsın ki onu
Formaliteden yazıyorlar bence de borç olunca insan rahat edemiyor...
Ekran görüntüsü paylaş bakim
Ekran görüntüsü neden 🤔
Bende iş Bankası kullanıyorum ama mevzuyu anlamadım
Heee mevzuyu şimdi anladım hesabında 90 TL para var şu anda
Her yorumunda sana sataşabilirim. Gardını al 🤭🤭🤭
Hangi gard olsun iş bankası mı yapı kredi mi 😂😂😂
Hmmm Yapı Kredi
Daha yapıcı olur 😜
Ben kılıç kalkan almaya gidiyorum gelirken bişey lazım mı 😂😂
Bana bir kaç çikolata lütfen 🤭🤭🤭
Hangisinden olsun 😂😂
şu anki borcunuz demek