Para & Ekonomi Kredi ödemesi en geç kaç ay sonra yapılır? Sessizligin_cıglıgı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşım gecen ay ziraat bahkasından 97 tl çekmiş her ay faiz geliyor demiş bi arkadaşı faiz gelmişmidir kredi ödemesi en geç kaç ay sonra yapılır önemli benim için kız parayı bana vermek için çekmişti geri ödemem lazım ona? Güncellemeler+1 yıl Ziraat kartı olan arkadaşlar yazsın acill Kredi ödemesi en geç kaç ay sonra yapılır? Cevapla Ödeme Soruları Para Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ux ayda ıcra gelir 0 2 Yorumla Sessizligin_cıglıgı +1 yıl Gelmedi o zaman daha çok iyi teşekkür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi olan ne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Maksimum 90 gündür 0 5 Yorumla Sessizligin_cıglıgı +1 yıl Net cevap verecek biri lazım bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bankada çalışıyordum kredi taksidi 3 ay taksit gecikebilir (ama geciken taksitlerin aylık faizi işler ) Yorumla Sessizligin_cıglıgı +1 yıl Yani geçen ay aldı 97 tl bu ay faiz olmuşmudur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taksi tutarına bağlı olarak değişir rakam Yorumla Sessizligin_cıglıgı +1 yıl Anladım sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ux ayda ıcra gelir
Gelmedi o zaman daha çok iyi teşekkür
Iyi olan ne
Maksimum 90 gündür
Net cevap verecek biri lazım bana
Ben bankada çalışıyordum kredi taksidi 3 ay taksit gecikebilir (ama geciken taksitlerin aylık faizi işler )
Yani geçen ay aldı 97 tl bu ay faiz olmuşmudur
Taksi tutarına bağlı olarak değişir rakam
Anladım sağol