Tabi ki Miami'den, villa almak varken neden daha pahalıya daire alayım?
İstanbul'dan alamasam da başka bir şehirden alırdım
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç düşünmem o paraya herhangi bir Avrupa ülkesinde sıradan, en ucuza bahçeli bir ev alıp, döşemesini yaptıktan sonra kiraya verirdim. Geri kalan para da cebimde kar kalırdı.
Çok iyi fikir...
Walla asıl siz onu bunu bırakın da yıllar önce ucuza ev yapıp o konutları satmadan bekletip üstüne de değerlenmesini bekleyen fırsatçılarla doldu ülke. Kaç milyon konut boşluğu var ama kiralar almış başını gidiyor.
İstanbul'da beykoz/pasabahcede bir daire almistim 2 arti bir. Oda tesaduffen. Bilmiyorum ederi ne kadar Şu an . Miamide 150 bin dollara 2 arti bir bir kucuk daire alinabiliyor..
İstanbul baska.
Yaşamakta olduğum Eskişehir'den ya maksimum bin m2'lik boş arsa alıp, sıfırdan dev garajlı iki katlı müstakil ev yaptırırdım ya da şehrin merkezi konumundaki siteden lüks daire alırdım.
Cevap
5Cevap
Şimdi arkadaşlarla kimin evi kaç lira ediyor konusu vardı hep birlikte sinir krizi geçiriyorduk bu soru da üstüne geldi çok üzücü gerçekten.
Maalesef öyle cidden, fiyatlar artık balon mu yoksa gerçek fiyatlar mı bilinmez ama sadece işi yüzünden insanlar İstanbul'da yaşamak zorundalar yoksa emekli olan ya da durumu çok daha iyi olan hiç bir insan para ederken evini satıp sessiz sakin bir ortama yerleşir diye düşünüyorum...
Eski Foça
Kaş / Kalkan taraflarından alırdım.
İstanbu'da zaten evim var
Çok güzel seçimler...
Ev alırsam herhalde Miami beach'te alırım, zaten Türkiye'yi tek izinden dolayı tanıyorum.
Almanya doğma/büyümeyim ömürümün sonuna dek'te Almanya ama olurda Miami de ev satın alırsam ömürümün sonuna dek Miami de yaşayacağım
Yani çok mantıklı bence de...
Halk canım cehalet üst düzey görgüsüzlük fazla. Okumuş cahiller ayrı fazla. Paralı cahiller daha fazla. Çünkü sorgulama yeteneği yok kimsenin herkes hava atma derdinde
İstanbul'da yaşamazdım o kesin. Canım Ankara 'mm <3 <3 <3
İyi ki İstanbul'da evim var 🤣
Evi olanlar şu an zengin bence...:)
Yok ya Özgür 🤣
Miamiden alırım. İstanbul'da pahalı olmasa bile her şey pahalı yağ 150, Domates biber 30 ,5 kg şeker 85, un 20, Tabikide Miami
Evet Göztepe de ki evimizin değeri 3m şaka gibi
Aynen öyle bir anda nerelere geldi fiyatlar...
Almanciyim ve Ankara'da ev almak isterdim
Miami 🥳
Miamiden alırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?