Para & Ekonomi İnsanların rahatlıkla iftar yemeği vermeye bütçesi kaldı mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dıkkat ettınız mı beledıyeler de artık ıftar yemegı vermıyor onlar da mı sarsıldı acaba bu zamlardan? İnsanların rahatlıkla iftar yemeği vermeye bütçesi kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Açıkçası dikkat etmemiştim ama şu an bir farkındalık oluşturdun zihnimde haklı olduğunu düşünüyorum.Çok da umrumda değil bütçenin kalıp kalmaması ben o yemeklere gitmiyordum; gidenler adına da hiç üzgün değilim. 0 7 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ben hep haklı olabılırım sanırım Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Evet öylesin.. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Teşekkür edeyimi sana hı Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Bunu bana sormaya ihtiyaç duyuyorsan etme. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bu cesareti hissedemedim demekki Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl :) cesur olmalısın Yorumla u kakilakuku +1 yıl Öğretmen lazım galıba Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu sene ne iftara gittimNe de davet eden oldu Şaşırıyorum 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Dünya ekonomik sıkıntı yaşıyor. Kolay değil 0 0 Yorumla
NeverLieToMe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çoğu insanın kalmamıştır malum durumlardan ötürü 0 0 Yorumla