Oylama başlasın. Yorumda bırakın.
Sizinkinden yüksek
Sizinkine denk
Sizinkinden düşük
Fark etmez bir geliri olsun da o da yeter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evleneceğim kişinin geliri benimkine denk, benimkinden düşük veya bir gelirinin olup olmaması hiç önemli değil bu genç yaşta gelirim çok iyi zaten sevdiğim insanın ve evleneceğim insanın parasına asla bakmam. Şu da gözüme çarpmadı değil anketler de ki oylara göre 157 kız kullanıcı kendisinden yüksek gelirinin olmasını istemiş yani tabiri caizse '' zengin '' :) Evlenmeyi düşünmüyorum asla ama ben ve benim gibilerin parası varken sizi niye sevelim evlenelim? gider Antalya da Rus ve yabancı uyruklu kadın buluruz severiz ve evleniriz daha iyi. Bilmem anlatabiliyor muyum. Ondan sonra Türk kızları yakınıp dururlar yok efendim sevgilimiz yok, sevenimiz yok, evde kaldık vs diye. Daha çok kalırsınız ;)
Geliri giderinden fazla olmadığı sürece farketmez🤗
Benimkine denk olmasını isterim şahsen. Planlarım var ve bu planlarıma göre ileride iyi bir maaşım olacak. Daha iyi yaşamamız için benim maaşıma denk bir geliri olsa güzel olur. Ama düşük olsa da çok takmam muhtemelen.
İki kişi çalışır ekmeği taştan çıkarır da bir yuva kurarız yeter ki huzur mutluluk olsun.
Cevap
22Cevap
Fazla bisey istemiyorum 1000$ aylık gelsin yeter 🙄
yaşın 19 git sütünü iç yat, 1000 doların ne kadar olduğunu bilmiyorsun daha
@CapitaiinDeBarracuda 14601tl!
Sen aylık o kadar kazanıyor musun?
2 sene sonra yurt dışındayım o para çerez param olur 🤭
Arabası olsun evi kirada olsa olsun ailesiyle yaşamasın güzel bir geliri olsun baba parası değil kendi ayakları üzerinde dursun
Sevgilim için şartlar bunlar evlenceğim kişi için şartlar daha yüksek
şanslı kişi yaprağı yedi
şartlar fazla knk sen evde kalırsın ben sana söyliyeyim, şartları biraz indir
Ya benimkiyle denk, ya da benimkinden yüksek olmalı. Benim ve ailemin geliri daha 20 yıl daha yeter bize ama yine de ikimiz birlikte geçinmeliyiz. Tek kişiye yüklenirsek, net batarız zaten
Sorumluluk sahibi olsun yeter. Eve bir ekmek getirsin başımın sütünde yeri vardır
O da olmazsa hani insanlık hali ben ne güne duruyorum. destek olacağım elbet
Rahat geçinecek kadar olsun yeter fazlasında gözüm yok. Zar zor geçinmek maddi kaygı yaşamak da istemem o yüzden ilerde çocuğumuz olursa ailesine bakabilecek kadar geliri olsun yeter.
Benim için fark etmez ya gerçekten insan olsun ekmek alacak parası olsun yeterli zaten ben de mutlaka çalışırım benim paramı yeriz yani sorun değil
Gerçek olması gerektiği gibi bir ilişkide kimin daha çok kazandığının önemi yok. Öbür türlü eyvah eyvah.
Tercihimde öncelikle benden az almalı. Benden fazla alanın maaşının en fazla 8 bin lira olmalı. (6300 lira maaş alıyorum.)
Benimkinden alçak ya da yüksek fark etmez. Adam olsun yeterli
Psikolojik şiddete maruz kalmak istemediğimden bana denk olmalı. Yoksa para önemli değil.
20 k 😀 ne bilim ben ya yatıp kalkıp bunu düşünüyorum sanki
Evlilik düşünmüyorum onun için kafa rahat benim gelirim bana yetiyor
Bütün zamanını benimle geçirebilecek kadar iyi bir gelire sahip olmalı. Yoksa özlerim :-)
Benim maaşımdan az olmasın mümkünse 😅 kadının maaşının daha yüksek olduğu bir evlilikte bunun sorunlara yol açtığını düşünüyorum.
Seninki ne kadar ki
Erkek koruyucu kollayıcı ve zengin olmalı her anlamda
Sevdigim kisiyse bunlari hic dusunmem.
Evlenecek kizi bulduk parasi kaldi 🙄
Fark etmiyor karakterli olsun kafi.
Az veya çok bir geliri olmalı
Önemli olan insan olmanın erdemine sahip olsun
Yeter fazla olunca ne olacak
Geliri olmasa da problem yok
Destek olsun da ne kadar olduğu önemli değil
Olmasa da olur benim gelirim fazlasiyla yeter
Bilmiyorum hiçbir şey umrumda değil