Para & Ekonomi Akbil basımlar ücretleri ne kadar oldu millet? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ilk basım ikinci basım ve üç... dört... sırasıyla ne kadar oldu her tam basım, bilen var mı?İstanbul'da tabii Güncellemeler+1 yıl ilk basımlar 7.67 olması lazm diğerlerni bilmyorm Güncellemeler+1 yıl Gizli üye boşa silme yorumumu anca anaanaaaa basarsnnnn Akbil basımlar ücretleri ne kadar oldu millet? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Baktım da ciddi cevap veren bi kişi bile yok, İstanbul'da yaşamıyorum maaelesef.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl onlar da yaşamyor herhalde. sallamışlar Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Muhtemelen Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 578 cevap paylaştı. Tam akbil 5.48 TL'den 7.67 TL'ye yükseltildi. İlk aktarma 3,92'den 5,48 liraya çıktı.(Alıntı) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 5.48 yani ikinci biniş. ücüncü de filan düşüyor mudur acaba yoksa aynen devam mı Yorumla agorasevdası +1 yıl Arttığına dair bir bilgi bulamadım. Muhtemelen aynıdır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6 oldu ama istersen ben sana basarım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ilk basım 8 ayrıca Yorumla Soran +1 yıl ananaa basarsn ananaaa Yorumla
34Derbeder34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Biliyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ee cevaplasaydn keşke Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Neden benim karım ne olcak Yorumla Soran +1 yıl ha nefesimi bile çıkarıma göre alırım diyorsun Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Ee dünyanın kanunu bu Yorumla Soran +1 yıl tamam çıkarcı arkadaş. hadi bol şans bu dünyada Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Ben onları da biliyorum Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Sanada Yorumla
a_nother_life Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Gece mi gündüz mü 0 9 Yorumla Soran +1 yıl gecesi mi var onun ya :/ Yorumla a_nother_life +1 yıl Bazı hatlar gece iki bilet olmuş Yorumla Soran +1 yıl bilet derken? Yorumla a_nother_life +1 yıl ×2 Yorumla Soran +1 yıl hiç öyle bir şey duymadım. avrupa yaksında mısın Yorumla a_nother_life +1 yıl İst tek belediyeden yönetiliyor Yorumla Soran +1 yıl tamam da gece çalışan otobüs mü var da ücreti değişsin Yorumla a_nother_life +1 yıl Var tabi Yorumla Soran +1 yıl bizim yakada yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Baktım da ciddi cevap veren bi kişi bile yok, İstanbul'da yaşamıyorum maaelesef..
onlar da yaşamyor herhalde. sallamışlar
Muhtemelen
Tam akbil 5.48 TL'den 7.67 TL'ye yükseltildi. İlk aktarma 3,92'den 5,48 liraya çıktı.(Alıntı)
5.48 yani ikinci biniş. ücüncü de filan düşüyor mudur acaba yoksa aynen devam mı
Arttığına dair bir bilgi bulamadım. Muhtemelen aynıdır
6 oldu ama istersen ben sana basarım
ilk basım 8 ayrıca
ananaa basarsn ananaaa
Biliyorum
ee cevaplasaydn keşke
Neden benim karım ne olcak
ha nefesimi bile çıkarıma göre alırım diyorsun
Ee dünyanın kanunu bu
tamam çıkarcı arkadaş. hadi bol şans bu dünyada
Ben onları da biliyorum
Sanada