Para & Ekonomi Dondurma fiyatlarına %115 zam! Bu millet yazın ne yalayacak? ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dondurma fiyatlarına %115 zam gelmiş.. Ne düşünüyorsun? 🤔😎😊 Dondurma fiyatlarına %115 zam! Bu millet yazın ne yalayacak? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Honnéte___ Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Bazı büyük dondurma şirketlerinin yurt dışında daha kaliteli ürün sunarken ülkemize bol margarin yağlı, süt tozlu versiyonlarını layık gordüğünü okuduğumdan beri hazır yemiyorum. Arada nadiren açık dondurma... Az yersem ölmem. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Avuçlarını yalasınlar bu yaz. Belki seneye Oy Pusulasında avuçlarına bakarlar da akılları başlarına gelir 3 1 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Helal 👌 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Ne mi yalayacak knk farklı şeyler çağrıştırıyor sanki 1 6 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Türkçe böyle işte 🤭 nereye çekersen 🤣 Yorumla qwerty24680 +1 yıl Hahahahha sesli güldüm soruna😂😂 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Kahkaha artırabilmek hoş 😊🤗 Yorumla qwerty24680 +1 yıl Teşekkürler 🥰 Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl Ben teşekkür ederim yorum için 🤗 Yorumla qwerty24680 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
cocogirlll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir şey derdim ama terbiyem müsade etmiyor. Buz dondurup yalayacağız başka ne yalanır 1 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Necip milletimize güveniyorum yalayacak bişey bulurlar 1 0 Yorumla
_Mavi_Ay_ Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 62% +1 yıl Taşa şekerli süt döküp yalariz artik 😂😂 1 2 Yorumla Honnéte___ +1 yıl Süt pahalı:) Yorumla ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl dondurma yalayamayacağımız belli 2 1 Yorumla cvs32 +1 yıl senin neler yaladığın belli ama hashsadhasd Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aaa kötü oldu dondurma yalayamacakmiyiz artik 🙄 1 0 Yorumla
Ojeliim Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Zamlar etkilemez dondurma severim ve yerim de 1 0 Yorumla