Para & Ekonomi Evinizde ne olursa kendinizi zengin hissedersiniz? HesapKurtçuğu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bende menemenlik malzeme olsa net zenginimdir. :D Domates kg 30 TL,Biber kg 50 TL,Yumurta 30'lu 48 TL. Evinizde ne olursa kendinizi zengin hissedersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Siyah veya Beyaz bi Range Rover anahtarı olursaa 😉😆😅 0 1 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Onun yerine 1'er kilo sebze daha iyi olurdu :D Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İki ay sonra tarladan domates çıkınca buraya gelip fiyat yazmayacaksınız 0 6 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Yazacağız, çünkü kışın da kış sebzeleri aşırı pahalıydı. Sorun mevsim değil girdi fiyatlarının (Mazot, gübre vs) yükselmesi. Yorumla skidji +1 yıl tamam. İki ay sonra domates fiyatını bekliyorum. Yorumla skidji +1 yıl Şu an Ziraat Odası başkanı konuşuyor biz kabağı 1 TL'nin altında satıyoruz, marketlerde 23 TL'ye satılıyor, diyor. Ben demiyorum, ziraat odası başkanı söylüyor. Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl O kabak Antalya'dan büyük şehirlere yürüyerek gelmiyor. Antalya'dan İstanbul'a yol masrafı 1000 liraları aşmış durumda. Yorumla skidji +1 yıl Bir kamyon kaç ton kabak taşıyabilir? Gördüğüm kadarıyla sebze taşıyan kamyonlar kırk ayak oluyor. Yorumla skidji +1 yıl Eğer sebze kırk ayakla taşınırsa kg başına 38 kuruş fark ediyor. Yorumla
mutsuztospik Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Stressiz yarini düşünmeden yasayabiliyorsan. asiri da düşünen bir yapin yoksa zenginsin bence 0 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evimde benden başka insan olmayınca zengin hissediyorum kendimi 0 0 Yorumla
Tamceo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yeşil erik olsaydı kendimi elon musk gibi hissederdim 1 0 Yorumla
şimdiveburda Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl beni seven.. sevdiğini hissettiren.. hayatı her anıyla paylaşabildiğim bir eşim olsaydı... gerisi olmasada olurdu... meğer eş seçimi her şey demekmiş 1 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla şimdiveburda +1 yıl önce ruhunu doyuracak Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Kesinlikle 😎👍 Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şükür edin şükür kuru ekmek vulamauanvar 0 1 Yorumla HesapKurtçuğu +1 yıl Evet, ekmek kuyruğunda da bekleyebilirdik :/ Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Mutlak olarak mı Türkiye şartlarında mı 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biber jdjc 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Siyah veya Beyaz bi Range Rover anahtarı olursaa 😉😆😅
Onun yerine 1'er kilo sebze daha iyi olurdu :D
İki ay sonra tarladan domates çıkınca buraya gelip fiyat yazmayacaksınız
Yazacağız, çünkü kışın da kış sebzeleri aşırı pahalıydı. Sorun mevsim değil girdi fiyatlarının (Mazot, gübre vs) yükselmesi.
tamam. İki ay sonra domates fiyatını bekliyorum.
Şu an Ziraat Odası başkanı konuşuyor biz kabağı 1 TL'nin altında satıyoruz, marketlerde 23 TL'ye satılıyor, diyor. Ben demiyorum, ziraat odası başkanı söylüyor.
O kabak Antalya'dan büyük şehirlere yürüyerek gelmiyor.
Antalya'dan İstanbul'a yol masrafı 1000 liraları aşmış durumda.
Bir kamyon kaç ton kabak taşıyabilir? Gördüğüm kadarıyla sebze taşıyan kamyonlar kırk ayak oluyor.
Eğer sebze kırk ayakla taşınırsa kg başına 38 kuruş fark ediyor.
Stressiz yarini düşünmeden yasayabiliyorsan. asiri da düşünen bir yapin yoksa zenginsin bence
Evimde benden başka insan olmayınca zengin hissediyorum kendimi
Yeşil erik olsaydı kendimi elon musk gibi hissederdim
beni seven.. sevdiğini hissettiren.. hayatı her anıyla paylaşabildiğim bir eşim olsaydı... gerisi olmasada olurdu... meğer eş seçimi her şey demekmiş
😎👍
önce ruhunu doyuracak
Kesinlikle 😎👍
sanırım artık marul..
Şükür edin şükür kuru ekmek vulamauanvar
Evet, ekmek kuyruğunda da bekleyebilirdik :/
5 kilo yağ😇
Mutlak olarak mı Türkiye şartlarında mı
Huzur daha önemlidir.
Taze fasulye 50₺
Sivri biber 80₺ oldu
Biber jdjc