Kızlar Bir Adım Öne Anket haricinde olan kısmını yazarak açıklayabilirsiniz
Kur Korumalı Mevduat
Döviz
Altın
Borsa
Konut- Arsa -Araç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kur korumalı mevduata bulaşmayın da ne yaparsanız yapın. 12 aylık %14 vadeli hesabımda 11 bin TL para var. Yıl sonunda 12.500 TL olacak. 1 yılda 1500 TL faiz işletiyor. Dalga geçer gibi. Dolar yükselir de 20 TL'yi geçerse kar edebileceğim. Çünkü lanet olsun ki en uçken aldım. 1 dolar 17 TL iken 😀 şimdi 17 veya üstü olmasını bekliyorum. Artık devlete güvenip toplu iğneye bile yatırım yapmam. Bir gecede birini istifa ettirip yine düşürebilirler. O yüzden kur korumalı hesap dışında tüm yatırımlar uzun vadede kaybettirmez. Ama bayağı bi uzun vade en az 10 yıl falan 😀
TL de tutabilirsiniz savaş çıktı dolar artmıyor daha ne olsun reis sistemi oturttu şu gereksiz zam yapan marketleri de tokatlasın 10 numara olacak
Cevap
12Cevap
Varlıklarınızı TL haricinde her şeye yatırabilirsiniz.
TL Biriktirmeyin de ne biriktirirseniz biriktirin.
Maalesef bu ülkede tuvalet kağıdı bile biriktirseniz TL biriktirmekten daha kârlısınız :(
Çok büyük varlıklarımı dövizde, orta boy varlıkları kur korumada tutuyorum.
Sepet yapmaya çalışıyorum açıkçası.
Karışık çerez gibi :)
Kur koruma mevduat vs. faso fiso... en iyisi altın.. sonra döviz... sonra konut.
Bu zamanda TL yi elinde tutmaya aksın hep ticaret yapacaksın çünkü aldığınız herhangi bir şey ör araba, ev, arsa vb şeyler 2 gün sonra size güzel hir kar elde edersiniz
daha güvenilir degilmi
Altın uzun zamanlı yatırım da en iyisi
Güvenilir liman altındır daima
Hiç biri
Gram altın alıyorum
yok ki 🤭
Konut arsa
Varlık?
araba
bitcoin
Altın
Altın olarak..