Ben tüm hissiyatımı kaybettim.
Pink Floyd'un şarkısındaki gibi "I have become comfortably numb"
NOT: KULAKLIKLA VE YÜKSEK SESTE DİNLENİLMELİDİR.
VE KLİBİN ORJİNALİ: TEFEKKÜRE MAZHAR
İYİ DİNLEMELER.
İYİ TEFEKKÜRLER.
Dünya lideri, ekonomi profesörü hazretleri beyefendi, devamli suretle " ben vatandaşımı enflasyona ezdirmem" diyip emekliye %25 zam verince, enflasyonu boylu boyunca en kalinindan hissetmemek nasıl mümkün olabilir?
Kira getirisi olan mulkumden de onun sahte tüfe rakamlari ve kira zammi limitinden dolayı da ciddi gelir kaybi yaşıyorum.
Koç'a, Sabanciya gidip dese ya sen ürettiğin ürünlere şu rakamın üzerinde zam yapamazsin diye. Yooo onunki sadece vatandaşa kalkar. İş dünyasına gelince kamera önünde aynen israile yaptığı gibi tribün şov yapıp koyunlara tiyatro oynar.
Kısacası bizde realite bu'dur.
Sormayın yaa. Geçen pazara çıktım. Marul 20 lira dediler. MARUL ya MARUL!
Marul deyip geçmeyin, o olmadan birçok salatanın tadı olmuyor.
Onsuz et yerseniz kolesterol oluyor.
Onsuz çiğ köfte sanki biraz eksik gibi. :)
Ama bu marulun da pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi ki :(
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Fakat tek sorunum dokunduğum bitkinin 3 gün yaşamaması 😂😂
Zaten oralardan edindiğim bilgilerle yapmaya çalışmıştım =/
Peki hocam:)
Cevap
9Cevap
İliklerime kadar hissediyorum. Umarım oy verecekler de bunu 2023 seçimlerinde iliklerine kadar hissetmiş olur.
Dibine kadar hissediyoruz şükür..
sorun nerede
kimse bunu bilmiyor herkes şikayetçi ama çözüm yok
Hissetmiyorum evde yemek yapmıyorum dışarıda yiyorum artık daha ucuza gelmeye başladı, en azından uğraşmıyosun :)
Tek başıma benim hissetmem bisey ifade etmiyor, umarim hissetmesi gerekenler uyanmistir..
Anormal derecede fazla. Bana göre enflasyon %330!!!
En ağır küfürleri ve4 bedduaları edecek kadar çok hissediyorum oy veren ahmaklarada beddua ediyorum.
Yok ya dibine kadar girdi zaten iyice açıldi hissetmiyorum.
Sebzeleri ve meyveleri mevsimi dışında almıyorum. Enflasyondan kaçabildiğim kadar kaçıyorum.
Böğrümüzde ensemizde hissediyoruz
Dört nala enflasyona doğru gidiyoruz.
Her memlekette var. Hissedilmez mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?