-Ulusal Süt Konseyi (USK), internet sitesinden yaptığı duyuru ile, çiğ süt tavsiye satış fiyatında yüzde 21,2 artışa gittiğini açıkladı.
-BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada "Doğalgaz fiyatlarına 1 Nisan 2022 itibarıyla zam yapıldı. Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 35, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 44,30, elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 50 artış oldu" denildi. Bu zamla beraber konutlara verilen doğalgaza son 1 yılda yüzde 92.8 artış yapılmış oldu.-Türk Telekom’un toptan internet tarife fiyatlarına yüzde 67 oranında yaptığı zammın yürürlük tarihi 2 ay ertelendi. Kurul aldığı yeni kararla bu zammın yürürlük tarihini 1 Haziran'a erteledi.
-Şeker fiyatlarına da dün yüzde 31 zam gelmişti.
Bugün gelen zam haberleri 1 Nisan şakası olabilir mi?
Sığırlara ve koyunlara 1 Nisan şakası yapılmaz... Olan artık sığır ve koyunların mezbahaya gitme vaktinin geldiğinin göstergesi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Süt ve et deme küfür ederim bir torba yem 300 TL 1 ton saman 1850 TL elektrik işçilik veteriner ilaç kendi ektigimiz silaj yonca filan saymıyorum yapmak istiyorsan gel çiftliğe 1 ay dayan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şaka falan demeyin adamlar sinirlenip 1 Nisan bitmeden ikinci bir zam şakası daha yapmasın valla sabah gözümü açtım her şeye 5 lirasar zam gelmiş 😳
Devletimiz bizi çok sevdiği için 1 Nisan şakası yapmış. Normalde daha fazla zam gelmesi gerekiyor. Şaka bu şaka..
Sığırlara ve koyunlara 1 Nisan şakası yapılmaz... Olan artık sığır ve koyunların mezbahaya gitme vaktinin geldiğinin göstergesi.
Süt ve et deme küfür ederim bir torba yem 300 TL 1 ton saman 1850 TL elektrik işçilik veteriner ilaç kendi ektigimiz silaj yonca filan saymıyorum yapmak istiyorsan gel çiftliğe 1 ay dayan
Olamaz şaka bir kere olur cunku surekli zam geliyor
İyice orta direk şabana döndük ya. Zam denildiğinde baygınlık geçirecek gibi oluyoruz.
yokmu başka , gönder gelsin. bağımlılık yaptı zaten , alışkınız.
Bu şartlarda hayatta kalabiliyor olmamız bir mucize
Aylardır 1 Nisan’ı yaşıyoruz zaten..
Hiçbir zaman şaka olmayacağını biliyoruz
Ülke başlı başına bir şaka değil mi zaten?
690 TL Can Erik. Pesss!
İçinde yaşamasak komik ülke
Hâlâ ona malum kişiye oy verecek insanlar var
En büyük şaka bu ülkeyi yöneten akp dır
Şakalar dan hoşlanmam
Keşke öyle olsa. :/
Olamaz
Ekonomide şaka yaparlar mı? Bence hayır.
Sanmıyorum.