Para & Ekonomi Sizce Türkiye'de ekonomik kriz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de ekonomik kriz yok bence, sizce var mı? Güncellemeler+1 yıl Çünkü param yok :) Sizce Türkiye'de ekonomik kriz var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Valla geçen bir dışarıda yemek yedik sıra bekledik ama bu demek değil ki herkesin durumu el veriyor ekonomi bok gibi ama parası bok gibi olan da çok. 0 0 Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bunu diyen insanda akıl var mı?Bunu diyen insanda akıl yok bence 0 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Herkesin kendince sikintili sureci var Tek basina yasayan bi asgari ucretliyle bi aile arasinda ekonomik dar boğazlanma var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Enflasyonunu nerdeyse yuzde yuz okdugi bir yerde yok diyorsan o senin cahilligin 0 0 Yorumla
Avokado2534 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Tabikide var bunu sormaya bile gerek yok ama ben kendimle gurur duyuyorum çünkü Türkiyede yaşıyorum ve hala ölmedim bu büyük bir başarı👽💅 0 0 Yorumla
Kenobi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Bunu sormaya insan utanır bir bi ikram bisküvi olmuş olmuş 7 liraEkmek 5 lira olmuş markete gitmeye korkuyoruz 0 0 Yorumla
Delidolu123455 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle var her şey çok fazla pahalı ve uçuk fiyatlar olmaya başladı 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Neye dayanarak yok diyorsun ki çok merak ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Param yok fakirim de onun için krizi bile göremiyorum 😀 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Eyw😀 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ekonomik kriz yok ama kriz ekonomisi var. 0 0 Yorumla
mutevaziadam34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ehonomii chok iyii avrupa bizi gisganiyi 0 0 Yorumla
berennn00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Buna yok diyene duvara laf anlatmak gibi olur 0 0 Yorumla
promidin63 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Krizden ziyade bi kulak arkamız kaldı 😂 0 0 Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 373 cevap paylaştı. neye göre olmadığına karar verdin :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Param yok fakirim de onun için krizi bile göremiyorum 😀 Yorumla wimpi +1 yıl kriz seni görüyor ama :D Yorumla
DrunkenSailor26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Nasıl yok baba görmüyor musun milletin halini 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Fakirim zaten yok zaten yom :) Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl O da güzel 😁 Yorumla Soran +1 yıl Param olmadığı için krizi bile göremiyorum 😂 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Allah yardımcın olsun 😁 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor ki evimizin önüne dolar yağdırsa iyi olurda yağdırmıyor Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Keşke keşke 😀 Yorumla Soran +1 yıl Milleti trolleseler hava durumuna yarın gökten para yağacak diye 😀 Yorumla DrunkenSailor26 +1 yıl Bu millet inanır ki o derece bir toplumuz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Valla geçen bir dışarıda yemek yedik sıra bekledik ama bu demek değil ki herkesin durumu el veriyor ekonomi bok gibi ama parası bok gibi olan da çok.
Bunu diyen insanda akıl var mı?
Bunu diyen insanda akıl yok bence
Herkesin kendince sikintili sureci var
Tek basina yasayan bi asgari ucretliyle bi aile arasinda ekonomik dar boğazlanma var
Aynen o yüzden 12 saat çalışıp karın tokluğuna yaşıyoruz 😂
Enflasyonunu nerdeyse yuzde yuz okdugi bir yerde yok diyorsan o senin cahilligin
Tabikide var bunu sormaya bile gerek yok ama ben kendimle gurur duyuyorum çünkü Türkiyede yaşıyorum ve hala ölmedim bu büyük bir başarı👽💅
Bunu sormaya insan utanır bir bi ikram bisküvi olmuş olmuş 7 lira
Ekmek 5 lira olmuş markete gitmeye korkuyoruz
Kesinlikle var her şey çok fazla pahalı ve uçuk fiyatlar olmaya başladı
Neye dayanarak yok diyorsun ki çok merak ediyorum
Param yok fakirim de onun için krizi bile göremiyorum 😀
Eyw😀
Ekonomik kriz yok ama kriz ekonomisi var.
Ehonomii chok iyii avrupa bizi gisganiyi
Buna yok diyene duvara laf anlatmak gibi olur
Krizden ziyade bi kulak arkamız kaldı 😂
neye göre olmadığına karar verdin :D
Param yok fakirim de onun için krizi bile göremiyorum 😀
kriz seni görüyor ama :D
Bakma milletin ağladığına herkesin keyfi gıcır mk
Nasıl yok baba görmüyor musun milletin halini
Fakirim zaten yok zaten yom :)
O da güzel 😁
Param olmadığı için krizi bile göremiyorum 😂
Allah yardımcın olsun 😁