öğrencisin galiba. benim problemim yok, sıkıntı çekenlere üzülüyorum yani normal geçinen orta düzeyde insanlar geçinemez oldu, nasıl geliştirecek insanlar hayatını.. ekonomi sadece yeme içme gibi şeyleri etkilemez ki, insanların kendini geliştirme gayretini de olumsuz etkiler, insan kaynağını geriye götürür.
80 Tl var yani kredi de var da onu paradan saymıyorum bu ay 1500 tl para harcadim hi daha ay bitmedi bile jdjdjdjdjs Burs olduğu için ama bir iki psrça kiyafet aliyorsub zaten 300 tl tutuyor yani bugun de arkadaşlarimin hepsi cagirdi gel cikalim diye cikmadim ee param yok diyorsun biz öderiz diyorlar ne gerek var mshçup olmaya
Her gün dışarıya çıkmadığım için ve çıkınca da çok az bir miktar harcadığım için en fazla kaç gün dayanabilirdim emin olamıyorum ama bayağı giderdi herhalde.
Para değil tohum taşıyacağım ben. Bulduğum her boşluğa ekecek, büyütecek yeşerteceğim. Bunu bir kez başarılı şekilde yaparsam bu döngüde sanırım sonsuza kadar aç kalmadan parasız da yaşarım.
1 gün belki 2.. markete alışverişe gittim yiyecek almak için vs, bir tavuk aldım yiyecek olarak 286 tl tutmuş.. neyse ki 290 tl vardı şimdi makarna yiyorum günlerdir. eğonoğmü coğ eğü.. pörfek pörfek 👏
Kaç lira var merak ettim. 1 haftada ne kadar harcama yaparsın :) Ben cebimdeki ile mekanlara falan gitmeyeceksem, alkol almayacaksam, dışarda yemek yemeceksem 10-12 gün idare edebilirim. :D Sadece çay ve sigaraya para veririm.
Kalacak yerim olduğunu ve dolabın dolu olduğunu göz önünde bulundurursak 1 ayı çıkarırım. Ama lise zamanlarımda 6000₽ ile bir ayı çıkarttığım olmuştu. Zor zamanlardı.
Yani düşünmedim evli olduğum için bu para 1 hafta yetmez tabii olarak :) bankadakini işin içine katmıyorum ama kendi harçlığım olarak düşünürsem eğer, 4 hafta kadar belki 5 hafta idare eder beni
Yüklü alma. Kaybetmekten üzülmeyeceğin ufak bir mebla ile gir. Tek bir yere bağlama. Zaten yükselmiş coinler ilk yatırım için uygun değil. Dağıt bir kaç tanesine ve bekle. Yavaş yavaş büyüt varlığı. Kar yağtığın tutatla oyna anaparayı koru. Daha fazla detay veremiyorum. Vebal olmasın
5 TL var yarın ki yol param es kartım da dolu. Midem rahatsız abur cubur alamam. Yemeği de annem evden koyuyo zaten. Yani şuanlık iyiyim bi sıkıntımız yok çok şükür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cüzdan bir hafta hesaptakiyle bir ömür Bu aralar bütün yatırımların nakitte