Enagrup dan takip edebilirsin.. alternatif bir hesaplamaları var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Afrikadan beter oldugumuz açık batttik ama hala bazı kesimler görmüyor adam ekmek kuyruğunda hala akp diyor bu insanlar ile neyi düzelteceğiz resmen bu ülkede yaşadığım için üzülüyorum
Günlük haftalık rutinlerim arasında sık sık yaptığım bişi bu ne var ki bunda? Çomar sensin demek ki deniz gören masum köylü ilk defa yapınca böyle oluyor işte sonradan görme arkadaşım 🤣
Ne dediğini bilmeyen ergen bir insansın kalitesiz laflar edip sözde benim ülkemde çamur atacaksın yemezler seven kalır sevmeyen çekip gidebilir bu kadar basit kendini çirkin ifadeler ile daha fazla küçük düşürme bence hadi Allah hidayet versin
Sayan söven mı ablacim tineri çok kaçırdın sanırım biraz az iç tamam mı ayık kafa dolaşın biraz ya 😃😃 ya hadi git ya sana ne desem başka şey söylüyorsun teneke ile konuşayım daha iyi
Nereni sattın nereni sattın diyen kim? Gerçi bunlar sana göre küfür sayılmaz, binbir türlü ahlaksızlık var çünkü sizin gibilerde. Ama işin sonunda allah der çıkarsınız. Bak ramazanda geliyor bolbol allah diyin
Normal çünkü sana göre insanların dediğin gibi mekânlara gidebilmesi için böbreğini mı sattın diyorsun ya bende sana diyorum sen oraya gidebilmek için nereni sattın dedim haksız mıyım git ilk önce dişlerini fircala tamam mı 😃
Hahahha gerçekler acıdır nasıl zoruna gitti ama 🤣🤣 bence sen şükret benim gibi biri ile polemiğe bile girdiğine çünkü senin gibileri normal hayatta umruma takmıyorum ha bu arada dediğim gibi gidecek ve ülkeyi terk edecek olursan bana yaz uçak paranı vereyim paran yetmez senin hadi by
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ortalama %120 %150 arası hergün farklı ürünlere zam geldiği için bu sayılar artış gösteriyor yani laf olsun diye değil şu an ülkede günlük zam var
Enagrup dan takip edebilirsin.. alternatif bir hesaplamaları var
Afrikadan beter oldugumuz açık batttik ama hala bazı kesimler görmüyor adam ekmek kuyruğunda hala akp diyor bu insanlar ile neyi düzelteceğiz resmen bu ülkede yaşadığım için üzülüyorum
Enflasyon aynen sen gibi çok fazla yüksek ve biz bakmaya bile korkuyoruz artık 😍😍😍🙈😁
geldiğin yer güllük gülistanlık zaten.. orada gecinemeyip buraya geldin zaten
Aileme ziyaret etmeye geldim. Neden geçinemeyeyim
yaw he hee neyse bb
eflosyan yüksek niye geldin bizler cekiyoruz bu sıkıntıyı
Neden geldin? Gelmeseydin?
Şu an İstanbul boğazında 5 yıldızlı bir otelin terasında elimde kahvemle denizi izliyorum. Sen bu zevki yaşadın mı hiç çomar?
Günlük haftalık rutinlerim arasında sık sık yaptığım bişi bu ne var ki bunda? Çomar sensin demek ki deniz gören masum köylü ilk defa yapınca böyle oluyor işte sonradan görme arkadaşım 🤣
Böbreğini satarsan girebilirsin bu otele. Yoksa deniz bedava
Yok şükür birşeyi satmadan görebiliyorum comar sen demek ki biyerlerini satıyorsun gidiyorsun anladım ben seni merak etme 😃
Iyyy tipik ortadoğulu işte hemen bel altı vurmaya çalışır. Bu saatte buraya girdiğine göre işsizsin sanırım. Ahhh garibimm
Ne zaman girdiğimin önemi yok bu seni ilgilendirmez nereni sattın söyle bakım?
Ağzın kokuyor hala konuşuyorsun git dişlerini fircala comar
Size derken ben kimim? Sen kimsin ki bu yorumu yapabiliyorsun?
Hadi cevap ver bana nereni sattın da gittin otele?
Ne dediğini bilmeyen ergen bir insansın kalitesiz laflar edip sözde benim ülkemde çamur atacaksın yemezler seven kalır sevmeyen çekip gidebilir bu kadar basit kendini çirkin ifadeler ile daha fazla küçük düşürme bence hadi Allah hidayet versin
Ahhaa o kadar saydı sövdü sonunda da Allah dedi. Hahaha işte tipik çomarr
Sayan söven mı ablacim tineri çok kaçırdın sanırım biraz az iç tamam mı ayık kafa dolaşın biraz ya 😃😃 ya hadi git ya sana ne desem başka şey söylüyorsun teneke ile konuşayım daha iyi
Nereni sattın nereni sattın diyen kim? Gerçi bunlar sana göre küfür sayılmaz, binbir türlü ahlaksızlık var çünkü sizin gibilerde. Ama işin sonunda allah der çıkarsınız. Bak ramazanda geliyor bolbol allah diyin
Normal çünkü sana göre insanların dediğin gibi mekânlara gidebilmesi için böbreğini mı sattın diyorsun ya bende sana diyorum sen oraya gidebilmek için nereni sattın dedim haksız mıyım git ilk önce dişlerini fircala tamam mı 😃
Hadi bakım yol al şöyle de göreyim zoruna gitti dimi gerçekleri duymak 😃
Hahahha gerçekler acıdır nasıl zoruna gitti ama 🤣🤣 bence sen şükret benim gibi biri ile polemiğe bile girdiğine çünkü senin gibileri normal hayatta umruma takmıyorum ha bu arada dediğim gibi gidecek ve ülkeyi terk edecek olursan bana yaz uçak paranı vereyim paran yetmez senin hadi by
%160 ya da %170 filan
Ajda Pekkan gibi enflasyon🤣
Hissedilen enflasyon %500
yuzde 60
100/200
Net %90 'ın üstünde.
Yüzde 500
%98 civarı
%300
yüzde 200 falan
250 falan vardır
%130 civarı