Para & Ekonomi Ekonomimizin geleceğini nasıl görüyorsunuz? EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ekonomimizin geleceğini nasıl görüyorsunuz? Sizce yakın gelecekte bizi neler bekliyor, güzel günler görür müyüz? Ekonomimizin geleceğini nasıl görüyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 +1 yıl Çok konuşmaya gerek yok, her şey ortada. 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. 4.000₺ maaşla 200.000₺ ye 2+1 ev almıştım şimdi maaşım 8.000₺ ama 2+1 ev 1.200.000₺ oldu ödediğim kredi çerez parasına döndü ev alamayanlar soğuk su içsin artık ev alma devri bitti en az 40 yıl kredi çekeceksiniz. 0 0 Yorumla
Salih6116 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Koyunların onune saman ver yesin , olan bunlara oy vermeyene oluyor 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yorgun ve çaresiz görüyorum garibanı nasıl göreyim. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 448 cevap paylaştı. yokki görelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok konuşmaya gerek yok, her şey ortada.
4.000₺ maaşla 200.000₺ ye 2+1 ev almıştım şimdi maaşım 8.000₺ ama 2+1 ev 1.200.000₺ oldu ödediğim kredi çerez parasına döndü ev alamayanlar soğuk su içsin artık ev alma devri bitti en az 40 yıl kredi çekeceksiniz.
Koyunların onune saman ver yesin , olan bunlara oy vermeyene oluyor
Yorgun ve çaresiz görüyorum garibanı nasıl göreyim.
Şu anki şartlar devam ederse yani sabit kalırsa iyi görüyorum
Göremiyorum kör oldum..
maalesef insanlar daha çok sıkıntıya giricek.. üzgünüm
Ekonomimiz maalesef gelemiyor
Gelecek mi ne geleceği
Kötüye gidiyor ve daha da kötüye gidecek gibi.
Kötü
yokki görelim