+1 yılGörüşlere yaptığın yorumları okudum gerçekten çok zavallıca bir durumdasın sanırım hayattaki tek başarın Amerikaya gitmek ve yapabildiğin tek şey bununla hava atıp insanları aşağılamaya çalışmak. Hoş onuda yapamamışsın rezil olmuşsun da neyse. Nasıl bir travma yaşadıysan kendi memleketindeki insanlar üzerinden ego tatmini yapmaya çalışıyorsun. Soru eğer Amerikalı biri bu paraya bilgisayar alırken Türkiyede neden alınamıyor fiyatlar neden bu kadar yüksek şeklinde sorulsaydı samimiyetine inanırdım ama ben 2 günlük ücretimle bilgisayar aldım siz alamazsınız aylarca çalışırsınız dersen bu hava atmaya çalışan bir zavallı izlenimi uyandırır ve öylesin. Bu yaptığın yorumlardan açıkça anlaşılıyor. İnsanlara ortadoğulusunuz çok cahil bir milletsiniz böbreğinizi satsanız Amerikaya gelemezsiniz yazan birinin amacım hava atmak değil yazması saçma olmuş.
113 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi hödüklerin gözü açılır diye bir şey sordum. Saldırmaktan başka bir şey yapmadınız. Haa bu bana karşı değil. Yaşadığınız ğlkede de akşama kadar birbirinize saldırıyorsunuz. Şaşırmadım yani. Aşağılık kompleksi var çoğunuzda. Biri amerikada yaşadığını söyleyince kendinizi aşağılanmış hissedip saldırıyorsunuz. Bu sorunun öyle bir amacı yok. Siz de daha ucuza yaşayın diye gözünüz açılsın diye yazdım ama siz gerçekten ortadoğulu, cahil insanlarsınız. Yazık. Ha bu arada hayattaki en büyğk başarım amerikaya gelmek değil. Ben başarılı olduğum için amerika beni ülkeye aldı. Kapiş
- +1 yıl
Yazık hala birilerini aşağılayarak kendini yüceltmeye çalışıyorsun. Çok üzücü bir durum anlatmak istediğimde tam olarak buydu beni haklı çıkarmış oldun nefret ve kin dolusun. Yaptığın yorumlar mide bulandıracak derecede iğrenç olduğu için yazdım bunları bana kendini kanıtlamaya çalışmana gerek yok. İnsanlara ortadoğulusunuz çok cahil bir milletsiniz böbreğinizi satsanız Amerikaya gelemezsiniz yazan bir canlıyla konuşacak bir şeyim yok.
- +1 yıl
Irkçılık bir hastalıktır ve sen bunu kendi ırkını reddederek kendi ırkına karşı yapıyorsun.
- +1 yıl
2. sınıf vatandaş muamelesi gördüğün için kendi ırkına karşı bu kadar nefret dolusun anladığım kadarıyla üzüldüm senin adına. Sosyal hayatında yaşadığın aşağılanmayı sanal ortamda ego tatmini yaparak bastırıyorsun. Yazık
- +1 yıl
Kin ve nefret dolusun kendi ırkına karşı ve bu sağlıklı bir düşünce yapısı değil dünyada böyle insanlar olduğunu görmek midemi bulandırıyor. Sana ayırdığım her dakikayı çöpe atılmış sayıyorum sana söyleyebileceğim tek şey lütfen tedavi ol bu psikolojik bir hastalık olmuş sende. Burada senin aşağılamana, ırkçılığına maruz kalmış herkesten senin adına ben özür diliyorum :(
- +1 yıl
Hahaha çok komiksin ya sen. Çok mu aşağılandın sen annem kıyamam sana. Başarısızlığını beni alt etmeye çalışarak örtbas edemezsin. Ortadoğulu deyince kızıyorsunuz ama cidden ortadoğulu davranışı bunlar. Kendi ırkımla ya da başka ırklarla sorunum yok. Biraz gözünüzü açın diye yazıyorum. Cahile türk olduğu için cahil, hödük, aptal dedim diye ırkçı olmam
- +1 yıl
Anlattıklarımı anlayamayacak kadar kör olmuşsun nasıl bir travma yaşadıysan artık artık. Biraz önce Türkler Çok barbar ve hasta ruhlusu diyen insan şimdi kıvırmaya başladı onurunda yok ne yazık ki. Kendini başka türlü ifade edemiyorsun tek yapabildiğin aşağılama çabaları ve hakaret, daha sonra sağlıklı bir kafayla şu yazdıklarını tekrar oku ve kendini ne kadar aciz ve komik duruma soktuğunu tekrar düşün algıların kapalı şu an kin ve nefretten gözlerin kararmış ağzından köpükler saçarak saldırmaktan başka yaptığın bir şey yok. Çok cahil orta doğulu bir milletsiniz, Türkler Çok barbar ve hasta ruhlu dediğini hatırlayamayacak durumdasın sorun bir Türke cahil aptal demen değil bir millete bir ırka karşı hakaret etmen. Kapiş.
- +1 yıl
Bunun üzerine daha ne hakaret yazarsan yaz okumaya tenezzül edeceğimi sanmıyorum çünkü anlattığın bir şey yok sadece hakaret ediyorsun seviye bu kadar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef öyle Yunanistan da ki elektronik aletleri incelemiştim bende 240€ 225 € laptoplar var bizim ülkemiz de o aynı marka ve model laptoplar orada ki euro liraya dönüştüğü zaman yaklaşık 4 bin tl yapıyor 4 bin liraya kendi para birimimizle bile o aynı ürünü kendi ülkemiz de alamıyoruz 4 bin olacağı yerine 18 bin :D
00 Yorumla
Bu sorunun amacı ne? İnsanları aldığı maaşlar üzerinden yargılamak mı? Yurt dışına gittiniz iyi mi yaptınız? Ben Türkiye'deyim bende 1 saatlik ücretimle bilgisayar alabiliyorum. Bu mu amaç?
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılortalama bir bilgisayar her zaman 1000 dolardır. 250 dolara abaküs alırsın anca
315 Yorumla- +1 yıl
yaşadım da. yurt dışı ile bir alakası yok bunun.
- +1 yıl
sen sorunlu musun arkadaşım. 30 yıldır değişmeyen bir kural var ortalama bir bilgisayar 1000 dolardır. 250 dolara alacağın şey ya 10 yıllık 2. el dandik bi alet ya da en ucuz tabletlerden biri.
- +1 yıl
sen buna bilgisayar mı diyorsun :D benim tabletimde bile 16 gb ram 512 depolama var.
- +1 yıl
Velev ki 250 dolar olsun. Bütün dünyayı sömüren, fakir ülkelerin yer altı zenginliklerini çalan bir ülkede bununla övünmek kadar saçma bir şey yok.
- +1 yıl
Türkler hiçbir zaman elinde kılıç ile dünyayı ne müslüman yapacağız diye ne de insanları sömürmeye gitmemiştir. Türkler her zaman zulmün olduğu yere müdehale etmiştir. Burada aldığın ucuz bilgisayarla hava atmadan önce Türk tarihini araştırmanı öneririm.
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUyanmak 🤔
Emeğinin karşılığını alıyorsan ne mutlu sana. Lakin insanları ve ülkeleri kendi bulunduğun yere göre eleştirmek sence saçma değil mi?16 Yorumla- +1 yıl
Örnek göstermek değil bu. Kendi bulunduğun konumu övmek bir nevi görgüsüzlük. Senin ekonomik refahını ben ne yapayım.
Hadi bunun bir provakasyon olduğunu düşünmeden yorum yapayım madem.
Senin ekonomik refahına ulaşmak için ne yapmak gerekiyor? - +1 yıl
Yanlışını düzelteyim. Nefretle dolu olsaydım kendime saygısızlık yapıp, senin diğer üyelere verdiğin cevap gibi gelişigüzel ve kaba cevaplar verirdim.
Soruma cevap vermedin.
Senin ekonomik refahına ulaşmak için ne yapmak gerekiyor? - +1 yıl
🤷🏻
+1 yılBütün dünyayı sömüren bir ülkede yaşıyorsan alırsın tabi
01 Yorumla250 dolara Türkiye de PC kablosu vermezler. Tanyanzan mi orası mmk
04 Yorumla
+1 yılSize özelden bir şey sorsam olur mu yurt dışı için?
01 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 681 cevap paylaştı. Bunla show yapmana gerek yok senin günlük Çalıştıgın parayı ben zekamla kazanıyorum + çalışmadan
010 YorumlaBu sorunun zaten cevabı belli değil mi, amaç ney ego tatmini mi?
00 Yorumla
+1 yıl1 aylık maaşımla 250 dolarlık 3 tane bilgisayar alabiliyorum :(
00 YorumlaBen hiç bir şey yiyip giderim olmazsa 3 ayda alabilirim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatım o tablettir ya. orada kazandigin parayı buradan alsan bile 250dolara pc yok burada.
Asagilama amacli acilmis bir baslik04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam kanka. Sensin.
Cevap sahibi+1 yılKezbanlara greencard verilmemeli bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇalışmıyorum babam alıyor ahshshs dedemden kalma da baya miras var sağ olsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇalışmadan rahat olduğumu gösteriyorum
+1 yılbir günlük cirom rahat rahat pc alır..
mevzu aslında ne kadar sürdürülebilir olduğu Türkiye de..02 Yorumla- +1 yıl
soruda sen kaç ay çalışıyorsun yazıyor..
ülke ekonomisi konusuna gelirsek tabiki söylediğinizde haklısınız..
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka beni alsana yurt dışı na
yurt dışı nda çalışmak istiyorum.
Nolur yardım et yurt dışı na çıkayım00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni ilgilendirmez milletin kaçgün çalışıp ne aldığı
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. 6500 tl ortalama bilgisayar 1.5 ay çalışırsan olur asgariye göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Türkiye'deyim ben de 2-3 günlük kazancımla alabiliyorum. Yurdışında da burada da alan da vardır alamayan da. İnsanları provoke etmeye gerek yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Maaşın yüksekse tabi alabilirsin kimse asgari ücretle alamaz
Cevap sahibi+1 yıl@bosverseneismimimm Maaşım yok, mimarım
ücret derken eskort musun knk
24 Yorumla- +1 yıl
Günlük ücretim yazmış 😂 Bir günlüğü ucuzmuş 😂
Hava atma ordan ya anladik paran var 100 dolar atta tekila alalim;)))
00 Yorumla
+1 yılAyda bir bilgisayar bile alamayacak paraya çalışmak için günde 10 saat okuldayım işte 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yıl3.750 TL ediyor 🙃 giderlerimi saymazsam 1 günlük
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bakma giderleri çıkarırsam bende alamam 🤷🏻♀️
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yurtdışında yaşıyorum 400 $’a almıştım
01 Yorumla
+1 yıl2 aylık üretimle alırım.
01 YorumlaTaksit yapıyoruz peşin alamaz kimse 20k pc 15k pc
07 Yorumla
+1 yılNe iş yaptığını tahmin edebiliyorum.
00 Yorumla
+1 yıl250 dolara 0 bilgisayar mı? :D
432 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir fiyat yok maalesef.
- +1 yıl
Herhangi bir yerde 250 dolara doğru düzgün bir bilgisayar yok varsa alacağım hemen amazondan?
- +1 yıl
Yok düzgün bir bilgisayar yok o bakımdan merak ettim aldığın bilgisayarın özelliklerini.
- +1 yıl
Eskiciden alırsın :D Benim baktığım sadece ekran kartı bile 700-750 dolar fiyatı varken 250 dolara 0 pc aldım ben diye bir yazı görünce nasıl bir pc bu aldı acaba diye merak ettim.
- +1 yıl
Yoksa kimsenin geliri ile ilgilendiğim yok dolarla maaş alan bir tek sen değilsin sorum farklıydı benim.
- +1 yıl
Türkiye de yaşıyorum konuyla alakası?
- +1 yıl
Bir gülme tuttu beni bilgisayarı görünce :D Köşeye attığım eski laptop ile aynı özelliklere sahip. Başka sorum yok bunu merak etmiştim sadece.
- +1 yıl
@KremŞokola 2 ülkeyi kıyaslamak için sormuş soruyu. Senin alman, almaman meselesi değil yani. Türk kızları ne kadar tuhaf ya. Hemen aşağılık kompleksine giriyor saldırıyor
- +1 yıl
@AmagitmeLavinia_ Ben ne sormuşum? aldığın pc nin özelliklerini merak ettim dedim o fiyata varsa bende alacağım dedim? O fiyata pc yok diyorum var da var diye yırtınıyor :D attığı pc çöp banane kıyastan.
- +1 yıl
3710 tl civari olmasi gerekiyor. Ben Türkiyedeki alım gücünü savunmuyorum ki sen onu anlamadin o paraya doğru düzgün pc olmaz diyorum sadece nasil bır bilgisayar aldığını sordum verdiğin örnek baya kötü o bilgisayar yerine tablet alıyor insanlar baya eskide kaldi o özellikler.
- +1 yıl
Savunduğun anlatmak istediğin konu yanlış değil ama yarım yamalak bilgiyle konuşuyorsun. Görüşlerde biri 1 aylık maaşımla alabilirim demiş sende memur alabilir mi diye cevap vermişsin evet bir memur maaşı ile 20 günde falan alabiliyor o bilgisayarı :D ama tabii ki bu Türkiye'nin çok pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez.
- +1 yıl
Okuma özrün falan mı var? Ben sana ne yazmışım sen ne yazıyorsun zeka geriliği falan mı yaşıyorsun? Sana hak verdiğimi anlatmak istediğin konun doğru olduğunu ama anlatamayacak kadar cahil olduğunu anlattım gelen cevaba bak. Ego kasmaktan başka bir amacın olmadığını düşünmeye başladım yazık.
- +1 yıl
Yalan mı? O söylediğin bilgisayar çöp sen buna mı alındın cidden? :D 250 dolara aldığın bilgisayarın ne olduğunu merak ettiğim için öyle bir bilgisayarın hiç bir işe yaramayacağını bildiğim için bir soru sordum ama sıfır bilgiyle ego kasmaya çalıştığın için saçma sapan cevaplar verdin ben Amerikadayım kafasından çıkamadın bir türlü tamam en iyi hayatı sen yaşıyorsun ben ne kadar uzun uzun anlatsam da gelecek olan cevap hep aynı uzatmanın anlamı yok. Hala sen alamazsın yapamazsın ben şöyleyim kafasındasın acınası bir durum.
- +1 yıl
O konuda hak verdiğimi söyledim zaten ama benim sorma amacım o değildi aldığın bilgisayarı merak ettim ama sen saldırıya geçtin :D Sende çok fazla aşağılık kompleksi var.
- +1 yıl
Aşağılık kompleksinin ne olduğunu bilmiyorsun bence. O kompleksi sen yaşadığın için bana karşı çöp pc, ayy o mu ıyy gibi laflar ediyorsun. O pc benim değil zaten merak etme. Bana yurtdışında bir mc donalds ta 2 gün çalışan bir meksikalı onu alabiliyor, sen onu bile alamıyorsun. Ukalaca cevapların yetmiyor gibi bir de saldırıyorsun. Ben bir şeyin havasını atmıyorum. Belki biraz uyanırsınız diye anlatıyorum ama o kadar hasta bir toplumsunuz ki onu bile anlamıyorsunuz. Cehaletiniz tavan yapmış. Tipik ortadoğulu insanlarsınız.
- +1 yıl
Mc donalds ta 2 gün çalışan bir meksikalı onu alabiliyor, sen onu bile alamıyorsun diyen biri bana hava atmıyorum diyor :D Komik. Sen Amerikalısın sanırım :D Güldürdün.
- +1 yıl
O söylemde bulunmamın sebebi bilgisayardan anlamıyorsun internetten ucuz bir bilgisayar bulup gelmiş hava atıyorsun bakın Amerikada bunlar çok ucuz diye :D Ben söyleyene kadar o bilgisayarı Türkiyede 20 bin falan sandığına eminim. Hala söylüyorum Türkiye çok pahalı savunmuyorum konu saçma geldi sordum nasıl bir bilgisayar o öyle diye saldırıya geçtin cahilsin.
- +1 yıl
Türkiyede ilişkiler bu yüzden yürümğyor belli. Ne kadar saçmalıyorsun. Hala bilgisayarsan anlamıyorsun diyorsun. Yaju konu bu değil. En pahalı bilgisayarı seç iatersen. Hava atıyor muşum. Ulan hava atmak değil, senin gibi kuş beyinliler biraz uyansınlar diye, senin gibileri düşündüğüm için bunları söylüyorum. Size ne hava atıcam. Ortadoğuda yaşıyan cahillersiniz hepiniz. Çocuklarınız belki huzur bulur diye kafanızı çalıştırın diyorum.
- +1 yıl
En başından beri Türkiyedeki fiyatlardan benimde şikayetçi olduğumu bu konuda haklı olduğunu belirtmeme rağmen papağan gibi ben Amerikadayım siz alamazsınız ben alıyorum deyip duruyorsun ama kafanın basmadığı kısmı ise şu ben bu konuda sana katıldığımı defalarca belirttim ve karşı bir argüman sunmadım. Başından beri 250 dolara aldığın bilgisayarı sormak için burada olduğumu belirttim ve o fiyata düzgün bir bilgisayar olmayacağını söyledim ama bu konuda kör cahil olduğun için konuyu başka yerlere çekip durdun. İki defa ortadoğulu insanlar diyerek aşağılamaya çalıştın kendini Amerikaya gittiğin için Amerikalı falan mı sanıyorsun bilmiyorum ama komik ve acınası bir duruma sokuyorsun kendini sadece gülüyorum. :D Deli olduğunu düşünerek bundan sonra yazdıklarına cevap bile vermeyeceğim sen kendini Amerikalı sanmaya devam et :D Meksikalılar bile dediğin adamlardan farkın yok uyan sen Amerikalı değilsin :D
Evlen benimle ya da bana da birini bul
00 Yorumla
+1 yılBen 1 saatlik kazancımla alıyorum.😄😄
00 Yorumlaburada öyle değil işte dösöös
00 YorumlaBir aylık maaşımla alabilirim.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHizmrtciniz olabilir miyim?
00 YorumlaTürkiye de yasamak hiç stresli değil
10 YorumlaAralık ayında battim
00 Yorumla
+1 yılBen çalışmayı bıraktım sugar mommy arıyorum
00 Yorumla
+1 yılSen ne iş yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKarın tokluğu
00 Yorumla
+1 yılAbla uyan geç oldu
00 Yorumla
Detaylı bilgi