15 TL
30 TL
50 TL ve üstü
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu ekonomik tabloya göre normal sonuç. Herkesin harcaması da gelirine göre oluyor. Ben bekar olduğum ve kira vermediğim için maddi sıkıntım yok ama Allah evli ve çoluk çocuk sahibi olanlara yardım etsin..
Amin, Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
Tek başıma yaşıyorum pazar alisverisimde geçen hafta 40 liraya alabildiklerimi bu hafta 55 liraya alamadım ki öyle herseyden alayım durumu da yok geçen hafta meyve olarak portakal aldıysam bu hafta elma alayım kafasında yani meyve tabağı gibi bisey yok birde öyle olsa 100 lira yetmeyecek ki tek başıma yaşıyorum marketi hiç saymadım gerisini sen hesap et
Ben KYK yurdunda kalan bir öğrenciyim. Geçinmek bana o kadar zor geliyor ki bırak hobi edinmek ve bir şeylerle uğraşmak için para harcamayı, temel ihtiyaçlarımı karşılayabilecek maddi imkanı sağlamakta bile güçlük çekiyorum.
Gününe göre değişiyor. Bazen günlük 30 oluyor bazen 30 u geçiyor bazen de 30 un çok aşağısında bir miktar harcıyorum. Çoğu zaman hiç harcamadan geçirdiğim günler oluyor.
Cevap
24Cevap
Bir dışarı çıkışım 100 TL'den başlıyor. Market ise en az 400 tutuyor artık.
Günlük 100 liradan aşağısı çok zor. Minimum 100 lira lazım. N. Ş. A. 😎
Bak kardeşim haftada 50-100 falan harcıyorum. Nakit olarak sorunum yok. Kampanyaları takip ediyorum. Trendyol market, yemeksepeti banabi, getir ve büyük, instagram indirim kodları falan. 1000 liranın çok altında harcamam var 😅
Öğrenci evinde kalıyorum. Okul masrafı dolmuş, kişisel ihtiyaçlar gıda ihtiyaçları gezmek tozmak bazı aktiviteler derken az önce hesapladım 7880tl param gitmiş 27 günde.
Değişiyor, iş yerime ulaşımım servis ile, ailemle kalıyorum. Bazen sadece sigara parası bazende alışveriş yapıyorsam markette en az 300-400 tek seferde gidiyor.
Bir markete gitsen bir çeşit yemek için alacağın malzeme 50tlyi geçiyor artık.
Yemeği bırak bir yoğurtlu kızartma yapsan 25 tl. Geçim sıkıntısı yaşayanlara Allah kolaylık versin inşallah.
Kimi günler 5 lirayı geçmiyor, kimi günler 30-40 lira; ama her zaman olmuyor. 5 gün veya 1 hafta hiç harcamadığım oluyor. Maksimum harcamam arkadaş ortamında 70, tek başıma 50 lira.
Haftaiçi zaten şirkette çalışıyorum. Kahvaltım var, öğle yemeğim var. Akşam vardiyasında isem akşam yemeğim, bedava kahvem vs. var. Eğer olurda dışarı çıkarsam bir 100-200 gidiyor genelde.
Günde harcamam geçen seneye göre üç kat arttı günde 50 TL yetiyordu sigara ev eksikleri vs şu an en az 150 TL
Dışarı çıkıp bir yemek yesem en ucuzu 50 TL zaten hiçbir şey almasam bile günde 100 TL anca yeter sadece yemek için bile
4 kişi öğrenci evinde kalıyoruz. Her gün tasarrufun tasarrufunu yapıyoruz günlük ortalama 85 lira paramız gidiyor eve...
@CapsClock biz burs + aile vs gelen paralar ile zor geçiriyoruz. Saat 1 akşam 9 komilik yapicam günlük 160tl 4 arkadaş birazdan çalışmaya gideceğiz yoksa ev gecindiremeyiz...
Elimi cebime atmıyorum dostlarım sağolsun görür görmez zorla masaya oturtuyorlar 😄
Ortalama günde 230tl param gidiyor. Ne eğleniyorum ne de fuzuli bir masrafım var...
100-150 :D alışverişe bulaşmamış halim bu sadece yemek ve abur cubur 🤤🤷🏻♀️
Sadece yakıta 100-150 gidiyor hesaba girersem işin içinden çıkılmaz
çok yukarıda..
günlük en az 200 tl benzin 54 lira sigara..
daha hiçbir şey yemedim :)
valla 30 tl yetiyor gibi bana şimdilik biraz zor olsda
30 bile az bence ama ekonomik imkanlardan dolayı ancak sanırım demi
valla günlük 50 - 100 tl gibi bi rakam yetiyor bana.
Güne göre değişiyor ya
Ortalama 50 diyeyim çok kıstırıyorum da
Para hiç önemli değil ürünler alışveriş ihtiyacım olan alıyorum
günde 50 lira harcayabiiyoruz
Günlük 50 tl ve üzeri
Er kişi yevmiye parası benim günlük kazancım.
50 TL ve üstü çünkü para elimin kiri
Yemeğim yaklaşık 100 TL
Yapma ya...
Valla ben dikkat ediyorum artık her şeye, dışarda ki ortamlarıma biraz kısıtlama getirdim öyle her yere takılmıyorum, harcamalarımı ona göre yapıyorum...
250Tl
Ben peki açamıyorum
Günlük 75 liraya 1 öğün yemek&kahve içilir
Harcayamiyorum ki
Anca yetiyor yemek. yesen. zaten anca yeter
150 falan değişiyor
50+ üstü
Fazla dışarı çıkmam
para geçinmiyor, Harcayamiyorum
30 tl yeter
100 ₺ ve üzeri
Güne göre değişiyor