Para & Ekonomi İlk yaptığınız yatırım neydi? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben sünnetimden gelen altınları bankaya yatırmıştım mesela. 😂 İlk yaptığınız yatırım neydi? Cevapla Banka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl ben ufakken yatırımlarımı nenemin südyenbanka yapardım :) 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Bana da anneannem yardım ederdi bu konuda. 😂 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oyun hesabı alıp satardım, yüksek kâr elde ederdim lakin emekliliğe ayrıldım artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu yatırımdan sonra adam olacak çocuk programına katıldınız mı peki 😅 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mücevher 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl İddialıymış Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sünnetten mı 🤣 0 6 Yorumla MoneySaver +1 yıl Takılanlardan topladım işte. 😂 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Yaş doğru mu asfg Yorumla MoneySaver +1 yıl 27 sene önceki olay sonuçta. Hiç mi takı takılmasını duymadın? 😂 Tabii ki ben bankaya yatırmadım yaştan dolayı. Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Annen hala sakladıysa iyi bu yaşa kadar assg Yorumla MoneySaver +1 yıl Yani o zaman yatırımdı, şimdi harcandı bile ama yatırıma dahil ilk anım olduğu için dedim.😂 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahhaja tamam tamam Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ev almak 0 0 Yorumla
Shirley_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç yatırım yapmadım 0 1 Yorumla serdarpstne +1 yıl Yatırımın kralı var zaten sende siwnwishwiwj Yorumla
Alasultan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yarim altın ahaha 0 2 Yorumla MoneySaver +1 yıl Tam altın bile alınabiliyordu o zamanlar. 😂 Yorumla Alasultan +1 yıl Kıt kanaat geçinen biri için büyük bir şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben ufakken yatırımlarımı nenemin südyenbanka yapardım :)
Bana da anneannem yardım ederdi bu konuda. 😂
Oyun hesabı alıp satardım, yüksek kâr elde ederdim lakin emekliliğe ayrıldım artık
Bu yatırımdan sonra adam olacak çocuk programına katıldınız mı peki 😅
Arkadaş geç sünnet olmuş heralde
Bina satin almak olmustu 6 daireli.
5 tane Ata altın almıştım
Mücevher
İddialıymış
Sünnetten mı 🤣
Takılanlardan topladım işte. 😂
Yaş doğru mu asfg
27 sene önceki olay sonuçta. Hiç mi takı takılmasını duymadın? 😂 Tabii ki ben bankaya yatırmadım yaştan dolayı.
Annen hala sakladıysa iyi bu yaşa kadar assg
Yani o zaman yatırımdı, şimdi harcandı bile ama yatırıma dahil ilk anım olduğu için dedim.😂
Hahhaja tamam tamam
Ev almak
Arabam
Hiç yatırım yapmadım
Yatırımın kralı var zaten sende siwnwishwiwj
Yarim altın ahaha
Tam altın bile alınabiliyordu o zamanlar. 😂
Kıt kanaat geçinen biri için büyük bir şey