Para & Ekonomi Kripto para alım satım işlemleri için hangi platformu kullanıyorsunuz? EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kripto para alım satım işlemleri için hangi platformu kullanıyorsunuz? En güvenilir bulduğunuz hangisi? Kripto para alım satım işlemleri için hangi platformu kullanıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Satış Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OguzhanAlex Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Binance bitrex bitexbook alım satım için kullanıyorum ama hiçbirini wallet olarak tutabildiğim kadar coin i offline cüzdanda tutuyorum 0 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Kullanmıyorum. Bana nedense hep uzak kalmak geliyor bunlara 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl neden ki :D Yorumla
halo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl btcturk kullanıyordum ama global binance'a geçtim. herkese de tavsiye ederim. yatırım seçeneğiniz çok çok daha fazla 0 0 Yorumla
_UsuLca Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Binance kullaniyorum..Güvenilir ayrica icinde cogu coini barindiriyor.. 0 0 Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl BinancegateioparibuChiliz şimdi BtcTurk ve bybit e geçicem 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Binance, Gate, Kucoin ve Paribu. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alıp satmıyorum güven vermiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Binance bitrex bitexbook alım satım için kullanıyorum ama hiçbirini wallet olarak tutabildiğim kadar coin i offline cüzdanda tutuyorum
Kullanmıyorum. Bana nedense hep uzak kalmak geliyor bunlara
neden ki :D
btcturk kullanıyordum ama global binance'a geçtim. herkese de tavsiye ederim. yatırım seçeneğiniz çok çok daha fazla
Binance kullaniyorum..
Güvenilir ayrica icinde cogu coini barindiriyor..
Binance
gateio
paribu
Chiliz
şimdi BtcTurk ve bybit e geçicem
Binance, Gate, Kucoin ve Paribu.
Binance global tabii ki
Alıp satmıyorum güven vermiyor
Sadece Binance
Kraken.
Binance
Gateio