Ölelim yani
Arkadaşlar hayırlı olsun?
Ölelim yani
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de diyorum bir zamanlar yürütemediğim flörtlerim neden bir bir yazmaya başladı? Yıllar önce açıldığım halde beni kaale almayan biri yazıp duruyor. Her gün görüşelim ve çocuk, aile evlilik temalı konular konuşuyor benimle.
Bir diğeri tutkulu ve heyecanlı başlayıp, benim ciddiye aldığım bir ilişkiyi, sırf partileme döneminde olduğu için bağlılık göstermeyip ayrılığa götüren ve en son 2 sene kadar önce gördüğüm eski kız arkadaşım 1 hafta benim şehrime gelip, arkadaşları olduğu halde tüm hafta sonunu benimle geçirdi. Gelmeden önce en az 1.5 aydır hergün yazışmaya başlamıştık.
Bunun benim hala ekonomik ve kariyer olarak evlilik potansiyeli taşıyan bir bekar olarak görünmemde etkisi var diye düşünüyorum. Ama bilmiyorlar ki, ben her gün en az 20 başvuru yapıp yurt dışına gitme planı yapıyorum. İlişki düşüneceğim kızın pasaportu, Ortadoğu devletlerine ait olmayacak.
Biz binlerce kez diyoruz evlenmeyin bu sistem zaten evlenmenizi isteyip borç batağa girmenizi birde üstünde çocuk getirip çocuklarla beraber köle olmanızı istiyor nedir uçkur düşkünlüğü kardeşim git genel evine yine evlenme gidip evlenip çocuğa gelecek sağlayamazsın o çocuklara yazık eve de bakamıyorsun gidip çocukların karını dövüyorsun yazık Afrika ülkesi gibiyiz her günümüz bir çile
Kadınlar çok çekiyor evlilikten
Cevap
8Cevap
kardesim 2023 te lozanın kizli anlaşması bitçek türkiye betrol ve gaz zengini olcak. reise güven. allah ak dostlardan alsın reisimzize versin. amin. hem amariga ve avruba aç aç
😃😃😃😃😃
şaka maka bütün akplilerin kafasınıskm
Hastanede hastaya verdiğimiz oksijen bile parasını isteyen millet olduk zam üstüne zam gelecek daha gelecek bu başlangıç
😭😭😭😭😭😢
Doğru değil mi Allah korusun diyaliz merkezlerinde hastalar ne yapsın
Birikimim var, evim var zaten kendim yasadigim icin evi dayayip dosedim. Bana giren cikan yok ama bende evlenmem. 30 yasima gelmisim. Şu hayatta çocuk haric ne varsa acisiyla, tatlisiyla yasamisim.
Niye dertsiz basıma dert alayım
İşte yalnızlık duygusu kötü
Kimse cıkarsız birbirine sarılmıyor kanka. Yok yani öyle biri emin ol
Tabiki evlilik te menfaat
Eski evlilikler olsa neyse şimdi kimse birbirine tahammül edemiyor bu yüzden insan basınada iş acmak istemiyor
Bu gerçekleri görmek istemeyen insanlar yüzünden daha kötü günler göreceğiz.
Haftada bir zam geliyor
Allaha havale ediyorum fırsatçıları
Valla ben kaçıyorum yurt dışına geleceğimi kurtarmam lazım
Nereye gidiyorsun kanka
Fransa
Artık sadece insanlar bu ayı aç kalmayalım faturami ödeyebilirsem yeter diyor
Aynen haklılarda
Umudum kalmadı birseye evlilik felan hayal
Benimde
Eski evlilikler olsa neyse şimdikiler hep çıkar
Maleser öyle ya hayat çok sıkıcı ev iş, yaşama hevesi yok ya
Bu zamanda evlenmek çok çok zor