Para & Ekonomi Yeni nesil yatırım araçları mı, klasik yatırım araçları mı tercihin? KeynesyenKız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bakalım sen hangi taraftasın? :) Yeni yatırım araçları (Kripto para, NFT, Metaverse) Klasik yatırım araçları (Döviz, altın, gayrimenkul) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeni nesil yatırım araçları mı, klasik yatırım araçları mı tercihin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
GoldCoin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 +1 yıl Klasikçiydim ama yavaş yavaş yeni nesile adım atıyorum. 1 0 Yorumla
MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 +1 yıl Her ikisini de kullanıyorum. Ama kripto dünyasının geleceği daha parlak. 1 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında en önemli yatırım topraktır. Hiç bir şey bilmiyorsan git tarla al, arsa al bir kaç yıl içinde ikiye katlansın. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Uzun vadede altın ama kısa vadede hisse senedi olabilir , uzun vade bölünmemiş hisse senedide olabilir👍🏻 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 549 cevap paylaştı. metaverse de ev aldım 1 1 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Vay, ciddi misin :) Yorumla
Atakan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Klasikleri işi garantiye almış olursun ama yeni nesil birden yükselip hızlı bir şekilde düşebilir tabiki bir yandan çağada ayak uydurmak lazım 1 0 Yorumla
SailorSai Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Şu an en kıymetli yatırım atsa tarla toprak. 1 3 Yorumla SailorSai +1 yıl Soruyu soran arkadaşı esneyenKiz olarak okuyan sadece ben miyim? sxbsbzv Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Keynes o :D Yorumla SailorSai +1 yıl Sonradan fark ettim işte sjjd Yorumla
Cennettensonçiçek Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kripto para favorim olmaya başladı 1 2 Yorumla KeynesyenKız +1 yıl Kazanç durumun nedir? Yorumla Cennettensonçiçek +1 yıl 7 bin tl kazandm Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı. Altından vazgeçilmez. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eski 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Klasikçiydim ama yavaş yavaş yeni nesile adım atıyorum.
Her ikisini de kullanıyorum. Ama kripto dünyasının geleceği daha parlak.
Aslında en önemli yatırım topraktır. Hiç bir şey bilmiyorsan git tarla al, arsa al bir kaç yıl içinde ikiye katlansın.
Uzun vadede altın ama kısa vadede hisse senedi olabilir , uzun vade bölünmemiş hisse senedide olabilir👍🏻
metaverse de ev aldım
Vay, ciddi misin :)
Klasikleri işi garantiye almış olursun ama yeni nesil birden yükselip hızlı bir şekilde düşebilir tabiki bir yandan çağada ayak uydurmak lazım
Şu an en kıymetli yatırım atsa tarla toprak.
Soruyu soran arkadaşı esneyenKiz olarak okuyan sadece ben miyim? sxbsbzv
Keynes o :D
Sonradan fark ettim işte sjjd
Klasik altın Euro 💶 Dolar 💵
yeni nesil daha avantajlı duruyor
altın yaaa altııın ahahaahha
Kripto para favorim olmaya başladı
Kazanç durumun nedir?
7 bin tl kazandm
Altından vazgeçilmez.
Klasik altın
Eski