Para & Ekonomi Kripto varlıklarınızı saklamak için soğuk cüzdan kullanıyor musunuz? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Soğuk cüzdan kavramı kripto dünyasında çok duyuluyor. Peki siz kullanıyor musunuz? Kripto varlıklarınızı saklamak için soğuk cüzdan kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Bir süre önce almayı düşünüyordum kuzenimle birlikte. Ben vazgeçtim ama kuzenim aldı 0 2 Yorumla MoneySaver +1 yıl Memnun mu peki kendisi? Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Hiç sormadım. Yani sürekli kullanılan bir cihaz değil sonuçta. Al sat yapmıyor sürekli. Alıp cüzdana atıyor sadece Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl soğuk cüzdanım yok hem pahalı hemde başına bir şey gelirse diye korkmuyor değilim hani. 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Bazen benim de gözüm korkuyor. Siber suçlar malumunuz. Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Yok sürekli borsa da tutuyorum. 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Şu an ben de öyle. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir süre önce almayı düşünüyordum kuzenimle birlikte. Ben vazgeçtim ama kuzenim aldı
Memnun mu peki kendisi?
Hiç sormadım. Yani sürekli kullanılan bir cihaz değil sonuçta. Al sat yapmıyor sürekli. Alıp cüzdana atıyor sadece
soğuk cüzdanım yok hem pahalı hemde başına bir şey gelirse diye korkmuyor değilim hani.
Bazen benim de gözüm korkuyor. Siber suçlar malumunuz.
Yok sürekli borsa da tutuyorum.
Şu an ben de öyle.
Kullanmıyorum