Para & Ekonomi Risk alan bir yatırımcı mısınız yoksa garantici misiniz? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Biliyorsunuz ki, yatırım işi risk işi. Peki sizin yatırımcı profiliniz ne? Ben garanticiyim. 🙃 Risk alan bir yatırımcı mısınız yoksa garantici misiniz? Cevapla İş Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yatırım demek risk demek zaten. Risk alırım. Ancak yatırım yaparken çeşitlendirme yapıyorum. Yani farklı yatırım araçlarına yatırım yaparım. Bir yatırım aracına asla yatırım yapmam. Yani risk alıyorum ama riski en aza indiriyorum. 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Haklısın. Yorumla
yemdilara Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl yatırımda garantiyi kim vermiş de biz garantici olalım 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Garantiden kastım riskten kaçmak aslında. Yorumla
Butterflysz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yatırım yapmıyorum yaparsam risk alırım ya hero ya mero 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Cesaret çok önemli bu işlerde. Yorumla
UrbanPlanner Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Garanticiyim. Kolay kolay risk almam 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Amaç; halihazırdaki parayı korumak ve bir nebze de olsa artırmak ise, mantıklı. Yorumla
Avukat1Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Risk almadan büyük paralar kazanmak zor 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Bu da çok doğru. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Garantii 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Benim gibi. Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yatıramıyoruz. 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Bu çok doğru oldu. Yorumla