Para & Ekonomi Az parayla yapılabilecek en iyi yatırım nedir? EvTerliği Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Büyük paralardan değil de ufak paralardan konuşalım istedim :) Az parayla yapılabilecek en iyi yatırım nedir? Az parayla yapılabilecek en iyi yatırım nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yarın madem çok yok madem az bir miktar var bunu sanal paraya yatırım ve çoğaltabilirsin 0 0 Yorumla
Ferhat345 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Evde bir kumbaran olsun azar azar içine katarsın en iyi banka senin olur 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı. Bozuk para alıp hurda olarak satmak🤣🤣 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl Mantıklı dostum :D Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı. Dolar euro alabilirsin az az 0 0 Yorumla
arasyolcu Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kitap almak ( kendine yatırım) 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl Sağol :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende istiyorum ya kaç para az dediğin miktar 0 2 Yorumla EvTerliği +1 yıl Aylık 1-2 bin arası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm anladım peki napilir bana da söylesene benim ailemleyim pek para harcamiyorum aylık 3 bin falan oluyor bazen 4 bin Yorumla
AahdeVefaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sadaka vermek. 1 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl Teşekkürler :)) Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Alkooool 🥺 0 1 Yorumla EvTerliği +1 yıl Göbeğe yatırım mı :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yarın madem çok yok madem az bir miktar var bunu sanal paraya yatırım ve çoğaltabilirsin
Evde bir kumbaran olsun azar azar içine katarsın en iyi banka senin olur
Bozuk para alıp hurda olarak satmak🤣🤣
Mantıklı dostum :D
Dolar euro alabilirsin az az
Kitap almak ( kendine yatırım)
Sağol :D
Bende istiyorum ya kaç para az dediğin miktar
Aylık 1-2 bin arası
Hımm anladım peki napilir bana da söylesene benim ailemleyim pek para harcamiyorum aylık 3 bin falan oluyor bazen 4 bin
Sadaka vermek.
Teşekkürler :))
Alkooool 🥺
Göbeğe yatırım mı :D
Altın✨
Döviz
Al sat
Altın
Bana da öyle geliyor
bitcoin her zaman..