Para & Ekonomi Kredi kartı ile aranız nasıl? ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Beni iflas ettirecek bu kartlar aylık ekstresi 19 bin bu ay Kredi kartı ile aranız nasıl? Cevapla Kredi Kartı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aram çok iyi hiç bırakmaz beni ayrılmayı bile düşünmedik 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl cuzdanimda iki kart var abim ilgileniyo hic aram yok sadece basiyorum ve geciyorum hfjd 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl kullanmıyorum param varsa alırım yoksa almam 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok iyi çünkü kredı kartım yok 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl ortalama ayda 2 ile 1.500 arası gidip geliyo := 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aram çok iyi hiç bırakmaz beni ayrılmayı bile düşünmedik
cuzdanimda iki kart var abim ilgileniyo hic aram yok sadece basiyorum ve geciyorum hfjd
kullanmıyorum param varsa alırım yoksa almam
Çok iyi çünkü kredı kartım yok
ortalama ayda 2 ile 1.500 arası gidip geliyo :=
Kullanmıyoruz
Cok acilirsan iflad edersin
Neden !
kullanmıyorum