Bankadan bilgim dışında yapılan yapılandırma?

Merhaba özel bir bankada Üç ya da dört tane kredim vardı son birkaç ayda işlerin kötü gittiğinden ödemelerim aksadı Bankayla görüşüp yapılandırma yapmaya karar verdik ama ben şubemin olduğu şehirde değildim ve olduğum ilde başka bir şubeyle görüşüldü Bana bankaya gitmem söylendi bankaya gittim birkaç imza istendi verdim ve işim bittiği söylendi ertesi gün Kredi sonucu öğrenmek için internet şubesine girdiğimde kredinin çekildiği Ve yapılandırmanın tarafın dışında yapıldığını gördüm şubemle görüştüğümde bana Neden herhangi bir bilgi verilmediği hakkında bilgi istedim Bana arada kaynadığı söylendi Bankadan herhangi bir kağıt evrak bilgi vs almadım o attığım imzalarda kredi imzalarıymış zaten ben oradayken onaylanmış. Bankaya 109.000 TL borcum varken şu an iki yıl 159.000 TL olarak gözüküyor ve aylık ödeme tutarı ödeyebileceğimin çok üstünde Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim hem faiz hem ödeme tutarı çok yüksek hiç memnun değilim olan durumdan En yakın zamanda dönüş sağlanacağı söylendi Ama üç gün sonra kredi ödemem var hala dönüş yapılmadı. 1 ay geçti neredeyse benim bilgim dışında yapılan bu işlemi iptal etme veya daha farklı bir secenecegim var mı :(
Bankadan bilgim dışında yapılan yapılandırma?