Biz izliyoruz, onlar da kazanıyor :) Yarışmacılardan bazılarının haftalık kazançları ortaya çıkmış.
Sude Burcu 5 bin TL Merve Aydın 6 bin TL Barış Murat Yağcı 7 bin TL Sema Aydemir 8 bin TL Nagehan Karadere 9 bin TL Batuhan ve Atakan 9 bin TL Ayşe Yüksel 9 bin TL Nisa Bölükbaşı 10 bin TLHaftalıkları nasıl buldunuz? :)
Survivor yarışmacılarının haftalık kazançlarını nasıl buldunuz?
Para illa ki alıyorlardır ama yazdığın miktarlar abartılı geldi. Bir de şöhret, iş teklifleri falan da geliyor bunlara. Turabi mesela, sıradan biri iken adam Survivor sonrası dizilerde, sinemalarda oynamaya başladı, artı yüzbinlerce takipçi de cabası. Ünlü olmanın yolu Survivor'dan geçiyor artık. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Para illa ki alıyorlardır ama yazdığın miktarlar abartılı geldi. Bir de şöhret, iş teklifleri falan da geliyor bunlara. Turabi mesela, sıradan biri iken adam Survivor sonrası dizilerde, sinemalarda oynamaya başladı, artı yüzbinlerce takipçi de cabası. Ünlü olmanın yolu Survivor'dan geçiyor artık. :D
Ben izlemiyorum beni ilgilendirmiyor yanii aldıkları para
Hangisinin magazin değeri sükse yaparsa ona daha çok mu para veriyorlar.
Az bir dizide oynasalar daha fazla alırlardı oradaki işkenceye değmez
Yalan haber... Deme ki %99 nu el altından alıyorlar.. Vergi kaçırıyorlar.
Orada profesyonel sporcular varken neden en çok Nisa kazanıyor anlamadım
Ne güzel hem tatil. yap hem haftalık bı dünya para kazan
Oradan para mı kazanıyorlar bir de bilmiyordum ama para kazanmak için de aç kalamam ya 😂
Bilmiyordum ücret aldıklarını
Evet sörvayvıra başvuru yapıyorum anlık
Survivor'da mı bunu kazanıyorlar
Acun ucuza yarıştıriyormus
İzlemiyorum.. bana saçma geliyor..
Çok az..
ucuzmuş
Takip etmiyorum
İzlemiyorum ama az gibi
Bence en düşük maaş en az 70 bindir
az bence.