https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-altin-fiyatlari-yukseldi-dugun-sezonu-oncesi-kuyumcular-hareketlendi-dikkat-daha-da-yukselecek/438026/

O değil de şu zamana kadar annemin düğünlerde taktığı çeyrek altınları bu gidişle geri alamayacağız. Ona yanıyorum vallahi. O kadar da dedim, takma ileride sen zor alırsın bu altınları geri diye. Beni dinlemedi...
Artik kimse altin alacak guce sahip degil. Dugunlere sadece para takilir bundan sonra.
Düğünümüz var Mayıs ayında bir yıl önce 25 gr bilezik almaya başladım bir yıl önce 11.000 TL aldığım bilezik gram olarak 21.000 TL yükseldi bu hafta içi yine alacağım inşallah yükselmez inşallah
Ben artık evliliği saçma buluyorum dost hayatı yaşamak daha mantıklı gelmeye başladı. Bu devirde evlenmek imkansız. Düğünlerde para bile takamaz olduk ne altını
Cevap
8Cevap
Ne düğüne gidiyorum, ne de altın takıyorum. Ama 1 tane düğün var olursa altın takmam gereken. Ona da mecbur çeyrek takarız.
Arkadaşımın düğünune gittim takmadım👍 kıza iki nisanlidan 2 kocadan ayrıldı üçüncüsünü hayatta takmam dedim😂ayrılınca altını geri verseler😂
Ciddimisin 😀😀
İki altın taktım gecmiste valla takmadım zaten takamazdim iflas etmiştim bana altın getirmiş sen şimdi gelmezsin dedi. Ben arkadaşıma para da vermiştim almamıştım boşandığı için ev kurarken yardım ettim verdiği altını almadım 😂
Ya düğüne gitmek için altına gerek yokki bence amaç iyi gününde yanında olmak
Bende geçen sene iflas ettim😀
Bir ufak şişe benzin ya da motorin hediye edilir..
Anlamadığım şey şu, savaşta bizim ne alakamız var? Oturduğumuz yerden ucu nasıl bize dokunuyor? 😄
Para takarım altınlar aşırı pahalı artık en yakın akrabalar hariç tabi
Kızlar zaten evlilikten kaçıyordu, altın fiyatlarının yükselmesi birseyi değiştirmedi.
Düğünlere gitmeyin olsun bitsin ne stres yapıyorsunuz
Gümüş takın o da yükseldi
Allah yardım etsin evleneceklere.. (Amin)
Para
Para
Sıvı yağ tenekesi
100 tl tak geç
Giderim tabikide beleşe kaçak karın doyurmaya
Zaten alamiyorduk değişen bisey yok
Sahte
Dügün yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?