Evet çok fazla ihtiyacım var öğrenciyim arkadaşım bi ara seslendirme yapiyodu sesi güzeldi ama benimki normal yapabilir miyim hem bilmiyorum bu tarz bisey var mı önerebileceğiniz işler?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Haram olarak çok var aslındada kimseyi bulaştırmak istemem helal yollu olarak bilmiyorum calışmaktan başka
Haram neymiş hayirdir
Kötü manada degil yanlış anlama böyle kumar twitch de yayıncı yayın yapar dc de baglamıyon arada cekiliş yapar 20 25 dolarlık 200 kişi katılır cıkarsa atıyor 25 dolar 20 dolar nw kadar cıkarsa ben cok yedim parasını ama töbe ettim
Neyin parasini
Ya kanka söyle kumarcı yayıncılar var twitch de bunlar discord ile aktif olarak kullanıyor bu adamlar yabancı ve zengin diyordu cekiliş var 20 dolar 10 kişilik sansında cıkarsa atıyor sana 15 20 25 dolar öyle
Twich neden günah olsunki ben utangaç bi insanim yapamam mesela ama yapanlarada saygı duyarimm
Öyle degil masum kardeşim benim adamlar kumarcı kumardan kazanıyor dagitiyor otomatik para haram oluyor anladın d
Nasıl yapıyolar bunu
Kumar twichde mi oynuyorlar yani
Kumar oynuyor twitch de yayın acıyor dc de iletişim merkesi gibi düşün arada günlğk 10 dolar 20 dolar 5 kisi 10 kisi dagıtıçıyor inan ya da inanma bi cocuk var aylık asgari ücret alıyor bsleşci d
Ben yayın yapsam bende kazanırmışım helal yoldan yani
Senin yayın yapmanı bilemem bacımda gençler harama yöneldi kötü durum bu arada inşallah gönlüne göre kazanç kapısı bulursun diye ümit ediyorum saygılar
Allah kimseyi düşürmesin o duruma valla harama yönlendirende yönlenen kadar suçlu benim gözümde hükümetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum gelir eşitsizliği bu yüzden her şey ataş pahası olunca hırsızlık oranı arttı ülkemizde insallah duzelicez bakalimm
Aynen bacım maalesef yöneltti 15 yasında baslıyor cocuklar ya cok yazık neden oynuyon diyorum para yok ailemin yük olmak istemiyorum demek ne demek yaw
Ohaa yaa nerde oynuyorlar kumari 15 yaşında bidee
Elimden geleni yaparım senin için
Nedenn
Napcan hayirdir iş mi bulcan ghsksk
Sen ne istiyor isen
Derslerimi aksatmayacak istediğim zaman calisabilcegim bi iş olabilir satış ortaklığı gibi vb
Danışman işine gir
O ne nasıl bisey ilk defa duydumm
Marketagent aylık 15 euro kazanırsın
Bilgi verir misin
@Ediscaty atayım linkini mobil anket uygulaması
Banada yazarmisin lütfennn
Siz kullaniyormusunuz
Burdan atayım mı linki
Evet lufenn
panel.marketagent.com/.../tr?RefUID=1729639
Livu yayıncılık
Ilk defa duydum ne tarz bisey siz kullandinizmi guvenilirmi
Ne kadar lazim yardım edebilirim
İs ayarlarım
Nasıl nerden
Nieki
Sesini duymak lazım
Sesimi duyup napcann
evet dolar kazaniyorum ben
Var mı
Bilmem bende merak ettim sordumm
Vardır ya napcan işi
Bilmem her şey ateş pahası para yetistrmyrm hicbiseye
Eskiden çok vardı günlük işler vb şimdi artık sosyal medyanın gücü var. Tiktok vb aç yüzünle kazan o olmazsa kolye yap vb onları sat o da olmadı simit satabilirsin boş zamanlarında
Denerim simit satmak pek bana gore değil tiktok hic anlamam bu arada ordan paramı kazaniliyodu ki?
Evet ya ama biraz alımlı olmak şart dekolte vb acican işte saçma sapan şeyler Atacan. Bir aya popülersib sonra sana hediye yollarlar ben kız olsam yaparım da erkek de ise yaramıyor
Ilk defa duydum valla pek hayırlı bi iş gibi gelmedi bana tiktokta ergenler bu yüzden mi ugrasiyolar yaa hic sevmedigim bi ortam desem
Ya öyle tabi ama kameran güzel oalcsk bide iki acacan herkes kullanıyor bu arada yaş sınırı yok kolay para kazanma yolu
Özelden bisey sorsam size olur mu bu konuyla ilgili burada soramam
Sorun yok olur
Yazdımmm
Ne yazdın ki
Bilgisayarin var mı
Evet nieki
Ordan bence youtube kanali ach kendini göstermeden birsürü seyler yapabilirsin
Ne yapicam ki anlamam o islerden
Kısa videolar çeksem olur mu hikaye atsam mesela
Anlamam diyip gecme lütfen biraz professionell gözük sonra gelir zaten ya biraz Arastir bak inglizcen var Sa ingilzceden bak
Evet o tarz seylerden baslaya bilirsin Ama professionell yapmaya calis
Vaktin varsa yazabilirsin sorabilirsin bu konuda tecrübem var
Ben sadece hikaye tarzı kısa videoları çekebilirim bu olursa eğer denerim olur mu
Tabiki olur
Misal bak ilgi alanin var mi ne seversin mesela ilgini ceken seyler nedir onlari yap bide
Bikac tane ful hikaye atan sayfa var onları atsam o tarzda biseyler yapsam olur mu
Link atiyimmi
Olur
Atabilirsin
Olsa nerdee
Valla arkadaşım bi ara yapiyodu ses olunca tabi benim karga gibi doğruya dogru
Kız öyle deme😂😂
Nerdenn 😬😬😁
Deme günah😂😂