Para & Ekonomi Yaşınız kaç ve ne kadar birikiminiz var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaşınız kaç ve ne kadar birikiminiz var?benim yaş 20 birikim 0 tl :) Güncellemeler+1 yıl Güncel Yaşınız kaç ve ne kadar birikiminiz var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. 29 yaşındayım 2 arabam 2 evim var. Hedef 40 da emeklilik hayırlısıyla 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim tamamen kendi kazancınızla mı yaptınız bunları Yorumla cryptoGuy +1 yıl Evet 4 yıldır yurt dışında yaşıyorum bu şekilde oldu yoksa Türkiye’de para biriktirmek hikaye Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 22 yaşındayım 60 bin TL var yarısını dolardan kazandım 1 0 Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Çalışmıyor musun öğrenci misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci olduğum için başvurduğum yerler almadılar okulun bitmesini istiyorlar. Yorumla Cracks +1 yıl Anladım biter inşallah sağlık olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
29 yaşındayım 2 arabam 2 evim var. Hedef 40 da emeklilik hayırlısıyla
Tebrik ederim tamamen kendi kazancınızla mı yaptınız bunları
Evet 4 yıldır yurt dışında yaşıyorum bu şekilde oldu yoksa Türkiye’de para biriktirmek hikaye
22 yaşındayım 60 bin TL var yarısını dolardan kazandım
25 yaş 12 bin TL ve 3 tane cumhuriyet altını
Çalışmıyor musun öğrenci misin
Öğrenci olduğum için başvurduğum yerler almadılar okulun bitmesini istiyorlar.
Anladım biter inşallah sağlık olsun