Masak sebebi ile banka hesabıma inceleme konulmuş ziraat bankası
Eskiden kullandığım iş bankasını kapattım bu kapalı hesapta incelenir mi?
Eskiden kullandığım iş bankasını kapattım bu kapalı hesapta incelenir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İncelenir gelen para akışı anormaldir MASAK takibe almıştır
Hesap hareketleri varsa yüksek miktarda hesabın incelenir.
Kapalı olan hesap? O incelenir mı?
Evet benim kapalı olmasına rağmen incelendi
Masak mi ne kadar büyük bir işlem hacmi vardi ki masak el koymuş
300 400 bin ziraat önemli değil kripto alim satim yapıyorum onu kanıtlarım
Ama iş bankası daha kuçüktü bazı aylar 5 bin tl geldi bazı aylar 10 bin tl bazı aylar 50 bin bazende 100 bin ama bu hesabin kripto ile alakası yok ve daha önce hiç incelemeye alınmadı
Masak incelemeye aldıysa hiçbir şekilde kurtuluşun yok herseyini inceler legal bir yontemse sorun olmaz ama boşuna yalan vs karistirma masak hepsini öğrenebilecek altyapıya sahip ceza oranını düşür ve yardımcı ol
Ya zaten illegal bir durum yok çok şükür sadece iş bankası hesabımı babam kullanıyordu benim onun müşterileri filan bana havale yapardı bende bazen elden çekerdim bazende ona havale yapardım bu kadar basit illegal yok ama ticari bir faliyet var babam yedek parça satıyor onları alan araç firmaları para atıyor mesela atıyorum 10 adet mercedes beyni borcu yazıp göndermiş
Fatura ne durumda
Vardır faturası bence umarım yani
Bunları öğrenmen gerek
ya reis beetwiner ve bat u dan hesabıma gün içinde ayın 20 3 gün ve ayın 21 3 gün olmak suretiyle toplam 25 30 arası giriş çıkış oldu site e havale yöntemi ve pdflerde borç yazaraktan pdfler ve dkont halinde ödemeler geldi banka el koydu sence masak mıdır 50m tl bloke var
İnceleme sebebi ciddiyse incelenir
ya reis beetwiner ve bat u dan hesabıma gün içinde ayın 20 3 gün ve ayın 21 3 gün olmak suretiyle toplam 25 30 arası giriş çıkış oldu site e havale yöntemi ve pdflerde borç yazaraktan pdfler ve dkont halinde ödemeler geldi banka el koydu sence masak mıdır 50m tl bloke var
Ne sebeple bloke kondu
Yuksek ve sık para giriş çıkışı
O zaman incelenir
Herhangi yasal olmayan durum yok ama vergi mukellefi değilim ve hesapta ticari faliyet var bu sıkıntı çıkartır mı?
Bunu kanıtlamanı isterler
Babam kullanıyordu hesabı ticaret yapıyordu müşterileri bana attı paralarını bende çekip babama verdim ya da babama havale yaptım gerçek olan bu zaten
Ne kadar yüklü miktarlardan bahsediyorsun örnek ver
Ya ben ziraat bankasında kripto alim satim yapıyorum bu baya yüklü miktarlar 300 bin 400 bin bunu kanıtlarım borsanın aim satım defgeri var zaten onlar görecektir herşeyi
Ama iş bankasında bazen 10 bin tl gelirdi bazen 5 bin tl ama bazı aylar 100 bin tl ye kadar gelirdi karışık yani gönderenler borç yazmış göndermiş ama bazı insanalr aldığı malın karşılığı şeklinde açıklama yazmış
Bunları kanıtlamanı isterler işte bir şekilde
Ziraatı kanıtlarım ama iş bankası babam kullanıyordu borçlarını ve alacaklarını almak için ya da kredi nakit avans alıp kendine gönderiyordu
Kapattığın hesap incelendi mi? Merak ettim