Para & Ekonomi Kendimi mutlu etmek için nergis çiçeği aldım, sizce kaç TL tuttu? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Nergisin kokusuna dayanamadım gittim kendime çiçek aldım, tektaşımı kendim aldım misali. 😎 Sizce çiçeği kaça aldım? Tahminlerinizi bekliyorummmmmmm Güncellemeler+1 yıl 150 TL’ye aldım arkadaşlar Kendimi mutlu etmek için nergis çiçeği aldım, sizce kaç TL tuttu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kokusu burnuma geldi mis gibi😇Sanırım tek bağ. 20 TL olabilir. 3 0 Yorumla
pentin Takip Et Master Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Çok zevkliymişsin, çok tatlılar. Nereden aldığına göre değişr, 80 tl ile 200 arası bir şeyler düşünüyorum. :)) 1 1 Yorumla gizemm134 +1 yıl o kadar değil ya Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben çiçeğe para vermem ya. O parayı verince keyfim daha çok kaçar. 2 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl KFC borcunu hatırlatmak isterim :Dİki katı olmuş fiyatlar :D Yorumla terazininbiri +1 yıl Ay sorma sorma shssj Tamam yollarım 🤪 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl çiçekleri çok saçma buluyorum ayrıca nergis kokusundan nefret ederim 2 gün sonra solacak çiçeğe vereceğim parayla gidip daha kullanışlı bir şey alırım 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 100 liradan aşağı değildir herhalde, o parayı versem içime oturur daha da mutsuz olurum ben.🤷♀️ 1 0 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Her şey olabilir çiçek piyasasından pek haberim yok 1 6 Yorumla gizemm134 +1 yıl odunsun o yuzden bence Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Kimse için bir çiçeği toprağından canından etmem Yorumla gizemm134 +1 yıl bak bu iyiydi Yorumla gizemm134 +1 yıl ama sen koparmıyorsun, koparmıs kisilerden satın alıyorsun Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Benim olduğum hiçbir konu kötü olmaz alış Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Katile çanak tut diyorsun yani? Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Senin mutluluğunun yanında pek bir önemi yok diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı. Ne önemi var, mutluluğun parasal değeri yoktur.cut. 0 0 Yorumla
Emrah_81 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 30 tl de iki ekmek alaydında bizde yerdik bizide mutlu ederdin 😂 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl çiçekler de çok pahalı yorumlara bakmadım ama 70ten aşağı değil bu 0 0 Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bu kadar basit şeylerle mutlu olduğunu söyleseydin ben sana gönderirdim :) 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hahah yıllar önce ben de papatya toplar koklardım. 100 lira vardır heralde nergis 0 0 Yorumla
siirsel1adam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çiçek almadim uzun zamandir fiyatlardan hic haberim yok 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Çok hoş ya çok seviyorum. Adana'da 15₺ civarı demeti 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Nereden aldınız ve leylak da bulabilir miyim acaba 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu bizim bahçede vardı çok güzel kokuyor :( 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bayağı tutmuş olması gerek 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sana kahverengi nergisler aldım çiçek pazarından 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. trafikte 10 liraya satıyolar 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. 20tl den fazla verme 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl 15 tl 0 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Söylemeyi unuttun kaç lira? Yorumla
Alfonzo3441 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Keşke et yeseydin 0 1 Yorumla Alfonzo3441 +1 yıl Başaramadım çalar Azer Bülbül den Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç TL ydi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayyy zaten fiyatını sormuşsunuz 75- 85bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kokusu burnuma geldi mis gibi😇
Sanırım tek bağ. 20 TL olabilir.
Çok zevkliymişsin, çok tatlılar. Nereden aldığına göre değişr, 80 tl ile 200 arası bir şeyler düşünüyorum. :))
o kadar değil ya
Ben çiçeğe para vermem ya. O parayı verince keyfim daha çok kaçar.
KFC borcunu hatırlatmak isterim :D
İki katı olmuş fiyatlar :D
Ay sorma sorma shssj
Tamam yollarım 🤪
çiçekleri çok saçma buluyorum ayrıca nergis kokusundan nefret ederim 2 gün sonra solacak çiçeğe vereceğim parayla gidip daha kullanışlı bir şey alırım
100 liradan aşağı değildir herhalde, o parayı versem içime oturur daha da mutsuz olurum ben.🤷♀️
Her şey olabilir çiçek piyasasından pek haberim yok
odunsun o yuzden bence
Kimse için bir çiçeği toprağından canından etmem
bak bu iyiydi
ama sen koparmıyorsun, koparmıs kisilerden satın alıyorsun
Benim olduğum hiçbir konu kötü olmaz alış
Katile çanak tut diyorsun yani?
Senin mutluluğunun yanında pek bir önemi yok diye düşünüyorum.
Ne önemi var, mutluluğun parasal değeri yoktur.
cut.
30 tl de iki ekmek alaydında bizde yerdik bizide mutlu ederdin 😂
çiçekler de çok pahalı yorumlara bakmadım ama 70ten aşağı değil bu
Bu kadar basit şeylerle mutlu olduğunu söyleseydin ben sana gönderirdim :)
Hahah yıllar önce ben de papatya toplar koklardım. 100 lira vardır heralde nergis
Çiçek almadim uzun zamandir fiyatlardan hic haberim yok
Çok hoş ya çok seviyorum. Adana'da 15₺ civarı demeti
100₺ den az değildir net
Mutlu olduysan parasını boş ver :)
burada 10 tl o buket.
Nereden aldınız ve leylak da bulabilir miyim acaba
Bu bizim bahçede vardı çok güzel kokuyor :(
60-70 TL civarıdır bence
75 tl veya 90 tl arası gibi bence
Ben seni mutlu ederim ☺️
Kokusu buraya geldi😊😊
Bayağı tutmuş olması gerek