Babamdan kalan dairelerim var, bugün eşim 3 tanesini satıp erkek kardeşinin borçlarını benden ödememi istedi?

Merhaba babamdan 6 tane daire kaldı. Eşimin erkek kardeşi tam bi hayırsız. İşsiz güçsüz boş gezen bi tip. 30 küsüre geldi doğru düzgün çalıştığını bilmem. Babasının ve annesinin emekli maaşını sömürüyor. Bu birilerine kefil olmuş adam ödemiyormuş kaçmış mı ne olmuş orası da bilinmez işte borcu var uzun lafın kısası. Bugün eşim akşam yemeğinde yanıma geldi böyle böyle 3 tanesini satıp parasını versen o sana geri öder dükkana alırsın çalışsın ömür boyu? Valla Allah var yemek boğazıma takıldı. Yani ilkte dedim saçmalama bizim çocuklarımız var hayat ne kadar pahalılaşıyor nasıl vereyim bide geri ödeyeceği de meçhul ilk defa senden bişey istedim annem çok üzülüyor vb dedi. Ben şimdi ne yapayım arkadaşlar biliyorum bir şeyi sattın mı yarın imkanı yok alamazsın. Diğer yandan karım sıkıştırıyor. Kardeşine asla güvenmiyorum. Ortada kaldım öyle bizim kendi çocuklarımız var. Ne yapılmalı? Eşimi çok etkisi altına alıyor halen küçük kardeşi olarak görüyor eşek kadar herifi.
Babamdan kalan dairelerim var, bugün eşim 3 tanesini satıp erkek kardeşinin borçlarını benden ödememi istedi?