Güncellemeler
+1 yıl
Guncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yükselme olacağı söylentisi var ama ne olur bilinmez tabi kii
Bu yil 1500 lieayi gorecek gram, bu kesin bilgi ama ne zaman olur bilemem
O zaman ülke bitti geçmiş olsun
Nisan Mayıs gibi
Bende 1400 seviyesi duydum
savaş çıkarsa alamayabilirsin
Off yorum yapmak icin yorum yapmayin ya
boş değil çok dolu bir görüş bu. Eğer savaşa çıkarsa senin hesabın çarşıya uymayacak
Hazirana kadar cikmaz ben aldiktan sonra cikarsa satarim nolcak
Gram olarak 24k 1gram olanından al tek olarak alma
Yok tek tek mantıksız olur hepsine ayri işçilik alirlar. 1 pakette 20 gramlik altin alabilirim.. hangi altini almaliyim bilmiyorum
olur mu ihtiyacın olunca tek tek bozarsın topludada aynı kesinti oluyor 24 ayardan şaşma
24 ayar alacagim zaten, satacagimi sanmiyorum 1 2 yil. Neyani butun olarak alınca yine ayni işcilikmi aliyorlar. 20 tane 1 gram altin ile 1 tane 20 gr altinda ayni isciligi almiyolardirumarim
24 k 1 gramda en fazla 15 tl fark alırlar ama 20 gram külçede 400-500 arası alabilir kuyumcular
O zaman 10 tane 1 gr almak daha mantikli sanirim, peki alis satisi arasindaki fark nasil
Mesela tvde 780 yazıyorsa gram altın 24k 1 gram altını sen 800 tl alırsın yani 20 tl koy tvdeki fiyat üzrine bu 24k ayar için 22 ile karıştırma
Mesele 10 gr kulce altindan neden 500tlyeyakjn işçilik aliyorlar, onun yerine 10 tane 24 ayar gram alayim 10 çarpı 20, 200 tl işcilik qliyorlar. Off kafam basmiyor altjn islerine. Yaz ayinda elimde bi 20 bine yakin para olacak, bu para ile yatirim yapmak istiyorum ama ne akayim bilmiyorumm
En güzel yastık altı altını 24 ayar 1 gram altın işçilik adı altında en az para alınır birde ihtiyaç olanı satarsın 24k ayar altının 995 milyem ve 999 milyem olanı var her ikiside aynı fiyattan alırlar onun için 995 milyem olanı al buna dikkat et tamam milyem demek saflığı altının
Altinla ilgili benimle paylasmak istedigin baska bir sey var mı 🙂
Bankadan alacaksan en düşük makas aralığı olan bankadan al ama mağlum altın gramı 1000 tl olunca en düşük makas aralığını kuveyt türk ve enpara verirdi onlar bile makas aralığını yükseltti şimdi nasıllar bilmiyorum hafta için onun için en iyisi yastık altı şuanki dönemde tavsiyelerim bunlar