İstanbul Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesindeki bir esnaf lokantasının camında asılı kağıt.
Esnafa kızacağım ama bu elektrik faturalarını görünce onlar da haklı diyorum. Dün bir fatura gördüm aklım şaştı. İstanbul' da bildiğim bir esnaf lokantasına 45.759 TL (Kırk Beş Bin Yedi Yüz Seksen Altı Türk Lirası) elektrik faturası gelmiş. Bunun doğalgazı, suyu içinde değil. Bu lokantalar 5,00 TL' den çorba satıyor. Bu lokantalarda 10 TL altına bir sürü yemek (pilav vs.) var. Bu insanlar 10 Liraya çorba satıp da mı ödeyecek bu faturaları? Kusura bakmayın ödenmez. Kimse zeka anlamında geriliğe sahip değil. Daha bugün berberim dükkanını başkasına devretmiş, güvenemediğim için traştan döndüm. Gerçi o da birilerinin yalakasıydı ya neyse. Soruya cevap vereyim: böyle sobaya ücret alan bir yere gitmemeye çalışırım, gidersem de ben öderim, karşımdaki insan öder. Sorun olmaz.
Daha neler göreceğiz arkadaş yahu. Madem öyle soba parası vermektense yorgan altına girip birbirini ısıtsın insanlar. Hem bu sayede ülkede tüketilen elektrik enerjisinden tasarruf edilmiş olacağı için ülke ekonomisine de katkıda bulunmuş olunur fenamı... 😂😂
Çüşş kafeler bundan da mı para kazanıyor.. Yuh artık yaaa.. Çayın bardağını 8 TL ye satar.. Bitane tost'a 20 TL ister bide ısınmaya 15 TL verecez hemi... Oldu olacak her masaya soba kursunlar.. Odun kömür parasını da biz verek ammkk... Tövbe tövbe yaaa
Sobayı falan boșverin. Buluşmada para harcanacak bir șey varsa eğer, bence ilk bulușma olduğu için nezaket amaçlı erkek ödemeli. Daha sonraki bulușmalarda ortak olmalı.
Bir latteye 35TL vereceğim ısıtıcı 5TL yazmış onu düşüneceğim? İstanbul’da 8-10TL altında çay içemiyorsun ısıtıcıyı kim takar paralı mı diye! Ver coşkuyu 4 köşeye birer tane yaktırır sıcacık otururum…
Kızı gel bize gidelim donarsak battaniye altına girer ısınır teklifi etme zamanı gelmiş 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pasha bozmuş ful tantuni var eski pasha köfte cheeseburger zurna menüler falan nerdee çok pahalı olmuş O tantuniyi mide bulantısı ile zor yedim iğrençti
kafelerde böyle soba bulunmaz, bu ev tipi eski bir cihaz ama böyle bir tabela görsem 1 saatimi harcar o masayı 7 TL'ye işgal ederdim, masama eşlik edene bedava :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hesabı kim ödüyorsa o öder tabiki. Hem bu ne saçmalık 1,5tllik suyu bile 10 TLye satıyorlar daha ne kadar kâr edecek şeyleri öne sürecekler
Türkiyede genel olarak buluşma teklif edenler erkek kesim olduğu için erkek seçeneğini seçtim, birisiyle görüşmek istiyorsam, bana zaman ayırıyorsa buna teşekkür olarak masrafları karşılamak isterim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
oha kafede soba yakma olayı ne zamandan beri var tr'de ya :D