Para & Ekonomi Birikim yapıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Birikim yapıyor musunuz, ne kadar birikim yaptırdınız, nerede tutuyorsunuz, onunla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Birikim yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ebruliiii33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Temmuzda doğacak bebeğimiz için yapmaya çalışıyoruz ayda 2000-3000 arası koyuyoruz kenara 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah bereket ve hayırlı evlat versin inşaalah. Yorumla Ebruliiii33 +1 yıl Amin inşallah. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evetttt 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yaptın Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ufaktan başladım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yaptın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sağlam yatırım yapıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bahseder misin nasıl? Yorumla
kullaniciks Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yapiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yaptın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Temmuzda doğacak bebeğimiz için yapmaya çalışıyoruz ayda 2000-3000 arası koyuyoruz kenara
Allah bereket ve hayırlı evlat versin inşaalah.
Amin inşallah.
Eveet
Ne kadar yaptın
Evetttt
Ne kadar yaptın
Ufaktan başladım.
Ne kadar yaptın
Param yokki birikim yapam...
Sağlam yatırım yapıyorum
Bahseder misin nasıl?
yaparız elbette
Hayir