İstanbul'da yaşayıpta herhangi bir işe girişmek isteyen var mı?( toptan mal alıp satmak gıbı , ikinci el ürün satısı veya 1300 tl olan bı saat gumrukculerde 500e satılıyor) bunun gıbı ıslerle ugrasıp para kazanmak ısteyenınız varsa ne yapmak ıstedıgını anlatabılırmı :)?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merterden ya da emin önünden ucuz ürünler alıp dolap letgo gibi yerlerde satış yapmayı düşünüyorum.
Cok guzel düşünmüşsünüz benım dusuncemde bu sekılde ve bu konuda cok arastırma yaptım her sabahın 5ınde kalkıp gungorene falan gidip toptancılarla konustum, acaba siz ne zaman bu işe baslamayı dusunuyorsunuz belirli bi zaman ya da belirli bir kazanc sonra?
Şubat 15 ten sonra başlayacağım. şu an bir mağaza buldum ordan birkaç ürün alacağım bayan eşofman takımlar 50 TL pantolon 50 60 arası sadece alt eşofman 20 15 falan ordan biraz ürün almayı düşünüyorum
Ama yüklü bir miktar sermaye ile girmeyeceğim tabiki ek bir gelir olsun diye başlayacağım için ilk etapta 1000 1500 TL lik bir ürün yeter diye düşünüyorum.
Anladım çok güzel umarım işleriniz rast gider satıs yapmaya basladıktan bi süre sonra işlerin durumunu yazabılırmısınız buraya (satıs yapabıldım letgoda dolapta gardropsta gıbısınden) ve bi kaç tüyoya hayir demem :)))
Dolapta bir süredir yapıyorum zaten küçük küçük bazen ayda bir iki parça bazen se çok daha yüklü satışlar yaptım en yüksek gelirim aylık 3000 TL oldu en düşük ise 400
Zaten satış yapabildiğim için devamını düşünüyorum
Dolap hesabınıza bı bakabılırmıyım cok merak ettim
Büyük bir projem var e ticaret üzerine.
Anlatmak bahsetmek isterseniz buyuk bir merakla dinlerim sizi burdan veya ozelden
Yazıyorum sana şimdi
Ne kadar paran var?
3k-4k civari baslangıc ıcın yeterli olacagını dusunuyorum ek gelir olarak bakıyorum girecegım işe zamanla buyur diye umuyorum ve bir ortak bulabılırsem ısler daha kolay olur dusuncesındeyım
3-4k lira mı? Liraysa kurtarmaz, dolarsa düşünülebilir
Ne tür bir iş yapma düsüncesindesiniz biraz bahsedermisiniz
Sermaye olmadıktan sonra bunu konuşmak vakit kaybı, iyi günler
Sadece kendim için sormuyorum erkek arkadasım da var bu işi yapmak isteyen Şu an borsa ıle ugrasıyor bi yandan calısıyor bı yandan ıkıncı el urun alıp satıyor tam olarak yapmak ıstedıgınız ısı ogrenebılsem ona bahsedebılırım sizden ama anlatmak ıstemezsenız anlayısla karsılarım:)
E ticareti bnde istiyomda çok cesaret edemiyorum
Trendyolda ne satabilirim?
oo güzel. şu işten bahset bakayım bana
Ben arıyorum
Kafa dengi uygun birisi ile ortaklık kurmak isterim
Tam olarak ne tür bi iş yapmak istiyorsunuz acaba
Aynen seninki gibi 2. el mal alım satım
Hangi sehirde yasıyorsunuz
İzmir