Para & Ekonomi Alkole %43 zam geldi. Sizce alkol almak hayal mi olacak? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Son fiyatlar aşağıdaki gibi olmuş. Bu saatten sonra kredi çekip rakı almaya mı gideceğiz? Sizce bunun sonu ne olur? Alkole %43 zam geldi. Sizce alkol almak hayal mi olacak? Cevapla Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÖzlemŞmvrdi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl şarap içerkene aldım bu haberi. sonra dedim kendine gel sen dolar üzerinden kazanıyorsun sjhdfklgsdfghj 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alkol ölümleri bundan sonra yüzde 40 artacak demekki 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Etil alkol bile pahalı Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl İçen yine durmayacak yani 😃 Buna içilir.. Keyifli akşamlar.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bazı kişiler haram demiş, çok güldüm hahamskdkf. Sadece alkole gelmiş gibi. 'ikmik yimiyirim bin, yiyinlir dişinsin' 0 1 Yorumla Albatr0ss +1 yıl Çomarlar acıkmamak için sıçmıyor asdf Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nevet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şarap içerkene aldım bu haberi. sonra dedim kendine gel sen dolar üzerinden kazanıyorsun sjhdfklgsdfghj
Alkol ölümleri bundan sonra yüzde 40 artacak demekki
Etil alkol bile pahalı
İçen yine durmayacak yani 😃 Buna içilir.. Keyifli akşamlar..
İçen zıkkım içsin..
Haram haram !..
Bazı kişiler haram demiş, çok güldüm hahamskdkf. Sadece alkole gelmiş gibi. 'ikmik yimiyirim bin, yiyinlir dişinsin'
Çomarlar acıkmamak için sıçmıyor asdf
Bence iyi oldu işte bu
Banane ya alanlar düşünsün
Nevet
Çok ucuz