Ben bunları kullanmıyorum. Dolayısıyla beni çok bağlamıyor. Ancak genel olarak düşününce her şey o kadar zaman geliyor ki artık şaşırmıyorum bile. Alıştım resmen. Asgari ücret 4250 TL oldu. Herkesi memnun edecek demişti. 10 bin TL de olsa değişen hiç bir şey olmayacak.
Sigarayı içene acımam.. 1000 tl olsa yine üzülmem.. Benim gibi senelerce günde 1 - 1,5 paket paket içen biri bile bıraktıysa herkes bırakabilir, yeter ki istesin..
Alkol ise; içen zıkkımın kökünü içsin.. Haram Haram !
Ne düşünelim mekanda eskiden içtiğimiz fiyata şimdi tekelden alacağız. Yaptığı maaş zamlarını bir yerden karşılaması lazım para olmayınca ne yapacaklarını şaşırdılar
insanlığa ve topluma zerre faydası olmayan seylere zam gelsin acımam sigara 200 bira 2500 olsun sokakalrda sigara izmariti kalmasa içip içip şişeleri kırmasalar daha sabah otobanda birisi arabadan tuttu bira tenekesi attı
Sigara ic dumani saga sola sac kanser ol tedaviyi millettin parasina yukle buna mi sevinelim gereksiz ama sute ekmege ete gelen zammi elestirirm Şu an sute gelen zam cok mantiksiz faydali seylerden konusalim
İnsan kanser oluyorsa kendisi ayrıca tedavi ücreti kişinin kendi sigortasından kesilir yani milletin parası değil milletin parasını düşünüyorsan o kadar şehit ve gaziler için biriklenen para nereye gitti onu araştır
@İsmail_007 kişinin sgk ya ödediği para tedavi giderinin 100 de birini karşılamaz beraber gidelim inceleyelim mi 3 sene sgk fatura incelemeyle çalıştım ben kanser hastalarına ödenen parayla ülke kurarsın. ben karşıyım arkadas insan sağlığına zararlı olan seylerin satısına da karşıyım aslında ama satılıyorsada yapılabildiği kadar zam yapılsın parası olmayan içmesin zaten hatta hiç kimse içmesin
sigaraya vereceğin paraya 1 kilo kabuklu fıstık satılıyor miss gibi 4 kilo elma 2 kilo kivi alınıyor 2-3 kilo yoğurt alınıyor onları alsınlar sigara içeceğine kefir içsin şalgam içsin illa canı duman çeken de ne halt ederse etsin
Eskiden alkol ve sigarada yoktu ki. Hepsini yüce, ulu önder, başkomutan, bilim adamı, forvet, müzisyen recep tayyip erdoğan sayesinde gördünüz. Romayıda o aldı yanındaydım ben.