Acil ihtiyacım var Sitede gayet güvenilirdi Daha önce çok alışveriş yaptım Kendi kendine karar alıp işimi geciktiriyorlar 1-2 günde kart blokesi kalkan var mı
Ziraat Bankası banka kartımı bloke etti. Kaç güne açılır?
Ziraat banka kartı bloke olursa; SIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadınızın son 2 harfi veya doğum yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu" bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz...
Son zamanlar yurt dışından şüpheli işlemler yapılıyor ve bankalar engel olamıyor tavsıyem sanal kart aç internet üzerinden alışverişlerini yapabilirsin. Ayda ya da 15 günde bir sanal kart numaranı değiştirebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ziraat banka kartı bloke olursa; SIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadınızın son 2 harfi veya doğum yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu" bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz...
müşteri temsilcisini ara net cevap verir kartında şüpheli işlem varsa yeni kart gönderir gelmesi 3-4 gün
Aradım bildiri mi ne yolladı Kart göndermiyormuş Blokeyi kaldıracak
Ama kaç güne Kendi kafasına göre site engelliyor kart ya
şüpheli işlem yapılmamış demek ki
Yapılmadı sadece o iş yerine güveni yokmuş Saçmalık
Beni oyalıyor
Son zamanlar yurt dışından şüpheli işlemler yapılıyor ve bankalar engel olamıyor tavsıyem sanal kart aç internet üzerinden alışverişlerini yapabilirsin. Ayda ya da 15 günde bir sanal kart numaranı değiştirebilirsin
Sanal kart mı Var mı bir marka adı
Ahh zengin olacaksın işlerinin hızlı olması için Şikayetim var sayfasına yazsam hızlanır mı ki
hayır her kredi kartı için bankanın internet uygulamasından sanal kart oluşturabilirsin internet alışverişi için daha güvenli
Aaa şimdi blokeli banka kartından parayı sanal karta atabilir miyim ki
atamazsın karta bağlı sanal hesap oluşturabilirsin internet alışverişlerinide kartının gerçek bilgileri karşı tarafla paylaşılmaz
Kredi kartı kullanılıyormuş sanal da Benim kredi kısmı açık değil zaten Mecbur bekleyeceğim Hani arkadaşıma eft yapabilsem o ödeyecek
Bankadan kaldirt
Nasıl
Yarını bekle
Bankadan kaldır ne demek Bugün tatil diye anında kaldırmıyorlar blokeyi sanırım
Bankaya gidip kaldırtacaksin
Aaa tamam çok sağol Yarın gidip yapayım