şu an düşük diye almak isteyenler yine zarar a giriyor. Arkadasim bugün 20 bin e banka dan aldı. 2000₺ zarar da şu an:D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadaşın ne aldı dolar mı altın mı
Dolar
Anladım kur farkı olmayan bir borsa önerim ben size o zaman 🙂
Nedir
Kripto borsalarını kullanabilirsin bir usdt bir dolar ile aynı fiyata artı anında al sat yapabilirsin limit emir stop kullanabilirsin 7/24 EFT yapabilirsin hemde sıfır komisyonla 🙂
Dolari nimi bozdun
Bozdurup tekrar aldim
Oha neden yaptin
Senin adina ben uzuldm
:(.
Panik satış işte.. ana param eriyordu
şu an 20 bin var bankada dolar da
Oyle yapamak yerine biraz dha bekleyip bi hafta kadar ya da iki hafta dolar belli bi seviye olurdu o zaman alirdin misal veriyoru m 10.5 11 gibi
Aman diyim satma
Zaten istedikleri de bu
Senin gibi inslar saticak bunlarda tekrardan ucudan toplayacakalr
Sakin satma
Olan oldu artık 20 bini unutucam takmicam kafaya :/
Peki tekrar almak istersem 20 bin üstüne napcam
Bekle bi iki hafta kadar belli bi araliga gelivek ozaman bilen birine danisip o zaman dolara ekleme yaparsin ortalama dusurursun bu sayade daha erkenden dolari bozdurup piyasadan kar elde edip ayrilanilirisn
Çok teşekkür ederim sence artacak mi yine 18 lere
Bekle biraz pisadaki oynakali durusun ki duracak bi zaman sonra
Ondan sonra belli seviyede ilerliyecek 10 11 ya da 9 10 gibi ozaman ekleme yaparsin ama sakin satma
9 10 a inerse yine zarara giricem ama bu sefer üstüne yine ekler alırım bankadan.. ama işte makas çok ya
Şu an artmaz imkansiz neden cunku piyasadaki havayi aldilar baya bi sismisti zaten belliydi biyle bisey olacagi
Zaten kimse net olarak su tarihte dolar su olacak diyemez cunku dolar olayi haber siyasi ve spekulasyonla karsi karsiya
Ama bana gore 1 2 ay ya da belli seviyede kalicak daha sonrasinda faiz dusurup tekrar dan dolark yukselecini dusunuyorum
Daha uygun yerler var mesela doviz büroları ya da çecitli bankalar var makas araligi az olan
Oralardan alir ekleme yapip Mesela dolar i 17 den aldin doar indi 10 a ya da dokuza sen bir miktar daha doviz alarak 17 lik kuru 13 14 e cekerek ortalamani dusurur ondan sonra duruma gore bakarsin 15 e gelir karini alir cikarsin
Kapito
Yine söylüyorum sakın ama sakın paranı bozma
Tamam şu an 20 bin e aldığım akbankta ki -2000 kayıpta. Makastan dolayı. Eğer 9 10 a inerse bana sakın ağlama ve bozma diyorsun anladım ve böyle olunca başka yerden dolar al ortalama düşür dedin anladım. Peki 9 10 a düşerse eğer. Alabileceğim örnek banka söylermisin
Geldik yine en basa
Doviz alimi gece alinmaz cunku makas araligi fazladir nedeni uzun anlatmaya gerkeyok
Doviz surekli almak ama dengeli almak gerekir maasim yatti hemen gidim doviz alim olmaz araştırma sart
Döviz her bankadan alinmaz iyi bankalar isim veremem yakisi kalmaz ama iyi hizmet veren anlik telefondan alip bankadan döviz olarak alabilecegin makas araligi daha az olan bankalar var
En sonuncusuda bence Dövizi ilk baslarda az parayla azar azar yapilmali bence
Ornek banka veremem cunku tanimiyorum seni ve tanisamda olmaz kisisel bi durum
Yok ben gece almam 5 den sonra alınmaz onu biliyorum. Ama gün içinde de makas aralığı fazla o yüzden. Neyse artık elimde ki 20 bin tl (dolar) ile yükselene kadar beklicem ihtiyacım yok. Fed faiz arttircak diyorlar bakalım
He birde döviz mevduat için ne dusunuyorsun
Simdiki durumlar biraz değil baya karisik aslinda yine ayni sey olucak ama neyse
Mevzu su halki dolar almak yerine dolar almis gibi gosterip vade saglamak
Fkat bu kadar basit degil :( İsin ozu yine ekonomik durum yine kotulesecek
Haklisin peki dolar i bosverelim o zaten var. Elime para geçerse şu an her şey düşmüş iken altın almak nasıl olur
Mübarek ben ekonomist degilim soru yagmura tuttun sorun degilde neyse
Altında şimdilik düşünme bazıları dolar 30 olacak 100 olacak diye yuksek ten dolar aldiriyolar ayni sey altinda da gecerli bekle sabret daha fed var mb sinin faiz karari var Swap anlasmasi olur mu bilemem ama Bir cok sey var işte şimdilik bekle piyasa alacağını alsın sonra bakarsin duruma göre
Hahahah valla ekonomist ilan ettim seni sabır ike cevap verdiğin için emeğine teşekkür ederm zamanını çaldım kusura bakma.. ama benim ekonomist im oldun gibi bunu bil :D
Su an hiç bisey yapma bekle sadece piyasadaki oynaklık bir miktar saglanacak o zaman dolarinda altinin nereye gideceğini gorursun o zaman alttan alir ustten satarsi n
Yok be ya benim nerem ekonomist sadece kendimi gelistiriyom hepsi bu 😄
Teşekkür ediyorum cokk ❤❤❤
🤪😇🤪
0.80 banka 1,20 döviz bürosu
Yuh ya
Bu yüzden banka daha cazip geldi bana
Şu an yatırım zamanı