Eşim kriptodan tam 25 bin TL kaybetti ve benim yeni haberim oldu, ne yapacağım ben şimdi?

Eşim kripto oynamisti ben de biliyorum. Her ne kadar oynama yapma etme desem de dinlemedi. Direnemedim. Yatirdi parayi. Tam 30 kusur milyar yatirip 25 ini kaybetti cokus yasadi sanssizligimiza bu bitcoin denen aptal sey ! Simdi de kendini affettirmeye calisiyor bana tum gece agladim. Uykularim kacti sinirden. Hamileyim hamile olmasam ya terk etcem ya da canima kiycam. Cekilecek cilem varmis benim. Ben ne yapacagim simdi. Ooooofffff 😠😭
Güncellemeler
+1 yıl
Kadinin dusmani kadindir diye bosa dememisler. Erkekler daha teselli edici yorumlar yaparken kadinlar gercekten hamile bir kadini incitici, laf sokucu cirkin yorumlar yapiyorlar. bu fitne fesatliginiz kime sizin? Allah islah etsin sizin gibileri. Siz sevilmediyseniz acisini baskasindan cikaramazsiniz !!! Sorunu kendinizde arayin bakalimm. Yazik gercekten iciniz curumus sizin. Sacma sapan canım canım yorumlar yapacaksaniz yapmayin tutun su les agzinizi defolun gidin ici fesatlar , karaktersizler.
Eşim kriptodan tam 25 bin TL kaybetti ve benim yeni haberim oldu, ne yapacağım ben şimdi?