Benim bi 80 bin im kaldı zarardan. Onu Akbank ta Vadeli hesap 32 günlük olarak açtım 3 gün önce. 1500 tl verecek %18 faiz ile.
Bunu kapatıp 3 ay lik mi açmam lazım anlamadım
Bunu kapatıp 3 ay lik mi açmam lazım anlamadım
Oha Akbank %18 fişle mi çıkartmış eskiden %11 e kadar düşüktü banka faizleri
Bak bu mevduatlar geçen ay cıkaydı dolar bı kadar yükselmeyecekti herkes zarqr etmeyecekti bizde de 80 bin kaldı bende yine dolar al sat ettim zarar ettim 15 bin yl dün. Sonra kalan 80 bin ama yine dolarda 13 Den aldım 14-15 olsa direk satacam üzüntüden 2 gündür uyuyamıyorum gözümün önümde para eridi gitit bozdurmadım bekledim çıkar diyr çıkmadı
Al bendende okadar ben kredi falanda çekmedim halbuki. Param tl de eriyor milet dolar a yatırım yapıyor kar ediyor diye ben neden etmeyeyim diyip para mi vadeli den çıkarıp dolara atmıştım. Ve o gece 18.42 iken param katlanmıştı bozduramadım banka izin vermedi. Millet gülüyor alay ediyor. ulan bizi bu hale getirenler utansın. Dolar 12 olsa ne yazar Şu an zam lar bile 18 e gore Aynı. Apple 20 e sabitlemis. He dolar düşmüş he. Ama olan bize oldu. Bende 80 bini 1 sene bekletip 17000. Anca alicam bankadan düşün.
He birde 20 bin e dün tekrar dolar aldım gözümü kararttim bari zararimi ileride verir diye. Nasıl olsa artıcak. Banka makas 2 bin tl kesiyor
Aynen öyle yapacak bi şey yok ülke ne hale geldi fakir elimdeki parasından oldu işte yazık halka yazık
Bilmiyorum artacak diyorlar dolar için. 2022 de fed faiz arttircak illa ki artıcak ama o parayı unutup akil sagligimizi korumamiz sart
O değilde ben dolar düşerken gördüm bi şey etmedim kendime suçlu hissediyorum bu gün 2-3 saat uyudum uyuyamıyorum içim kan ağlıyor birde sevdşğim kiz beni 3 haftador istemiyor o bi yandan bu bi yandan üzüntüden hasta olacsm
Süngüden öleceğim
İçim kan ağlıyor
Ben Behçet hastasıyım
Yorulmam üzülmem sinir stres hep yasak
Ama
Elde değil
Kendim suçluyum 70! Bin TL net zarar hatta daha fazla ama su düşüşe zarar bu
Ne edecem ben
İşssizim 4 yildir
Bu gün iş bakacam inşallah iş bulurum
Bence kesinlikle gidip iş bulmalısın. Asgari tutar i da iyi şuanda. En azindan iş bulursan kafayı takmazsın. Dolar da herkes batmış durumda ama elbet yükselecek paran articak. Ihtiyacin yoksa o paraya dursun bırak elbet artcak yani. şu an bozdurup yarın gene alırsan banka makas farkı 2 bin tl diyim sana. Sevdiğin kıza gelcek olursakta çok üstüne düşme derim
Engelliyim ben engelli kadrosundan iş yok ondan normal bi iş yapmay çalışacağım yorulmam yasak dün çiğ köfte dükkanında motor kurye işi buldum bu soğukta yapılır mi bilmem ama ne edeyim
Ben hastalıktan işssizim
Sevdiğim kiz memur
Anası babası da memur
Kız matematik öğretmeni
Dedi senle ben denk değiliz
Benim maasım yüksek senin asgari ücret aldan da düsük dedi geçiremeyiz dedi 8 bin alıyor kendisi
Neyse bakalım birazdan gideceğimi iş kura
Cevap
3Cevap
Ben 70.000 bin kaybettim. Oyuncak olmuş resmen dolar yükselsin demiyorum paramız ölmesin dedik yine öldü. Kur farkiymis saçmalığa
Napmayi düşünüyosun
Kim bilir ne zaman :(
Bu sistem çok daha önceden çıkarılmalıydı tüm param altındaydı 150 bin zarardayım şu an, altın yükselirse hemen satıp çıkıcam ama yine de o faizli sisteme girmem milleti mahvettiler oy yerine nah alırlar bu seçimlerde
Sen bu zekayla 80 bin lirayı edindiğine şükret, bu işler seni aşar yavrum..
O zeka ile o 80 bini edindim zaten boş konuşma burada. Yavrummuş. Sosyal medyada artislik yapıyorsun iki xper kasicam diye.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?