Ben 2 ay önce ilk denemem olduğu için 690 TL ye deneme için Euro aldım ve bugün o para 1200 TL oldu bence mantıklı dolara veya Euro'ya para yatırmLisin, ben şöyle düşünüyorum altın yılbaşından sonra düşer o zaman almalısın ama bu tahmin sadece 2 yıllık verilere baktım ve yılbaşından sonra düştüğünü gördüm
Al hemen bu fırsatı kaçırma sakın çünkü Az önce Twitterda okudum bir kaç gün sonra fırlar diyorlar, ben sabah ilk işim Euro almak olacak, bende öğrenciyim ve birikim yaparak okumaya çalışıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dolardan daha hızlı yüzü düşenlere 😀
O kadar büyük islere girmedim ama kyk kredimle altin almistim tekrar öderken isime yarar diye kaybediyoruz napsak ki acaba bozdursam mi beklesem mi
Bilmiyorum ama yılbaşından sonra düşebilir çünkü her sene başında Şubat gibi düşüşe geçiyor
Ama şu an bilemiyorum çünkü çok arttı
300 olsa iyi 3-4 bin kaybım oldu benim bıtcoin i saymıyorum bile
Ay bitcoin bende alacağım acaba şimdi alsam mı?
Hepsi düşüşte 😱😱
O zaman bı koşup alayım geleyim😅 böyle fırsat bir daha olmaz
🙄 fırsat büyük ben ship e 1000 tl yatırdım uzun vadede kat kat kazanacağımı hissediyorum 😬
Bende bakıyorum şimdi ama o kadar yüksek miktarda yatiramam sanırım çünkü şu an elimde o kadar yok😂
Ship ucuz düşük baya ne kadar paran bar6
350 TL var
50 TL ship aldım, btt aldım birazda dolar alacağım
13.50 düşmüş benim kaybım 10 bin 😱 ben yarin 30 bine dolar alacağım ya atar ya batar
Şu an acayip gerginim ben
Btc de çökmüş yeniden eski seviyeye gelse ne var ne yok bozacağım
Açıklama yaptı bugün ondan düşüyor. Ama yılbaşından sonra çıkacak yine
O zaman elimi hızlı tutup hemen dolar alayım, böyle düşüş bir daha olmaz
Kayserilimisin sen
Hayır, niye ki?
Hesap kitabı çok severler ondan dedim
Yok değilim, ama birikim yapıyorum o yüzden biraz yatırım yapıyorum
Birikim ve ileriyi düşünmek çok güzel ve akıllıca bir şey 👍
300 TL mi ben 400 bin TL kayıbım var ama onun daha fazlasını kazanıyorum 18 yaşındayım daha öğrenecek çok şeyim var
Bende 1 ay oldu böyle yatırım yapmaya baslayali, bir an korktum
Her şeyi göze alman lazım bu arada ben hiç bir zaman döviz ve değerli madenleri yatırım aracı olarak görmedim
Herşeyi göze alıyorum, niye yatırım olarak görmüyorsun
Çünkü döviz vererek yatırım yapıyorum hatta şu an cüzdanıma bakayım 650 TL 1000 de dolar var
Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi vermem
Söylediklerimde yatırım tavsiyesi değil zaten
Altın çıkar mı sence dolar almak mantıklı mı
Ben 2 ay önce ilk denemem olduğu için 690 TL ye deneme için Euro aldım ve bugün o para 1200 TL oldu bence mantıklı dolara veya Euro'ya para yatırmLisin, ben şöyle düşünüyorum altın yılbaşından sonra düşer o zaman almalısın ama bu tahmin sadece 2 yıllık verilere baktım ve yılbaşından sonra düştüğünü gördüm
Ben geçen yıl martta 2800 e almıştım tam altını şu an 6600 oldu ama param var öğrenciyim masraf az dolar alsam ne olur
Al hemen bu fırsatı kaçırma sakın çünkü Az önce Twitterda okudum bir kaç gün sonra fırlar diyorlar, ben sabah ilk işim Euro almak olacak, bende öğrenciyim ve birikim yaparak okumaya çalışıyorum
Bende öyle yapıyorum dolar nerden alınıyor hiç almadım
Ben direk kuyumcudan alıyorum, ama bankadan da alinabiliyor.
Kuyumcuda var yani dolar
500 liraya kaç dolar gelir
Ya düşerse zarar edersem
Altın. Şu an çok iyi düşüşte, sen direk altın al çünkü yakında yükselir
Hiç belli olmaz
Şu an acayip gerginim
Valla ben acaba ne sattık diye düşünüyorum
Hahaha, ben maaşımdan bir kaç kuruş arttırıp alıyorum iyice öğreneyim o zaman büyük paralar yaptıracağım inşallah
Altın al bana euro geliyor gurbetciyim o yuzden rahatım ama kesinlikle altin almani tavsiye ederim hep değerli cunku
Sat gitsin