- Para & Ekonomi konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılGaranti hisse senedi kağıtlarından birini alıp bir yarım saat kadar çalışma yaparak paramı ikiye katlayabilirim. Cuma günü saat 14 sularında.. arkadan diğer bir kağıt.. diğer hafta da devam. Karın 1 milyonunu son kez yatırıp unuturdum bir süre.. kalanı da hem yer, gezer, hem yine arada mesai vererek çoğaltırdım..
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kısmıyla ev alır ve ev ihtiyaçlarını falan giderirdim, kalan kısmının yarısını bankaya atıp paranın değerlenmesi için değerlenen bir para birimine yatırım yapardım (Dolarda kalması, altına ya da bitcoine yatırım yapma gibi), diğer yarısını da asıl banka hesabıma atar, hem ihtiyacım olan ne kadarsa ara sıra alır onu kullanırdım hem de yardıma gerçekten ihtiyacı olanlar için bunu kullanırdım. Vakıfa bağışlamak gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok güzelmiş özellikle son sözleriniz 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurt dışına giderdim 1 dk burada beklemezdim
137 Yorumla
Soran+1 yılburada daha çok para ediyor ama hsshshb
Cevap sahibi+1 yılEtmiyor yanılıyorsun yurt dışında ki alım gücü burdan kat kat iyi durumda
Soran+1 yılEvet kat kat iyi durumda orası doğru ama burada Tl ile yatırım yapıp gelen yatırım ile geçim sağlamakta mantıklı ülkemi terk etmek istemediğim için bu fikri uygulardim ben ama herkesin düşüncesi farklı tabi 😊
Cevap sahibi+1 yılYine öyle yap zor değil ki avrupa da yatırımını yap ordan gelen Euro ile burada keyfine bak 😂 hem paranı da enflasyona karşı korumuş olursun hem Euro almış olursun kazancını 😀
Soran+1 yılShshshsh oda mantıklı neyse o para elime geçince düşünürüm geçerse tabi😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha hayal anca ama gerçekten olursa güzel para alacan almanyada 10 tane daire verecen kiraya 😂 aylık 300 Euro Eder sana 3 bin Euro gül gibi geçin 😂 2023 te artık aylık kira parasına Türkiye de ev alırsın bu sefer 😂😂
Soran+1 yılBak şimdi aklıma ciddi anlamda yattı dediklerin ama şimdi o paraya kaç tane ev gelir oda tartışılir evlerde ucuz mudur o kadar ya😂 ilerde elime para geçerse bu civarlarda (hayal ama düşüncesi güzel) o zaman bu dediğini uygularım 😂
Cevap sahibi+1 yılYani müstakil biraz daha pahalı orada merkeze göre de değişiyor ev fiyatları ama apartman olarak bulunur uygun fiyatlar kira olarakta 250 ile 750 Euro arasında bir ara araştırmıştım şimdi ne durumda bilmiyorum
Soran+1 yılİyiymiş hayırlısı diyelim bir gün olursa aklımızda bulunsun
Cevap sahibi+1 yılAynen 🙂
Cevap sahibi+1 yılNeden gizli sordun😂
Soran+1 yılBilmem canım istedi sbahaha
Cevap sahibi+1 yılAnladım öyle merak ettim kim bu zengin 😅😂
Soran+1 yılShshshhs ben mi zenginim 😂 sadece merak ettim millet parayı görünce ne yapacak😂
Cevap sahibi+1 yılAlla alla 😂😂 dedim belki fikir arıyor 😀
Soran+1 yılO kadar param olsa anneme babama veririm direk ben korkarim çok paradan 😂😂😂elime harçlık yapacak kadar versinler yeter😂
Cevap sahibi+1 yılHahahah bana verseler ben yönetirim ama işte ülke şartları kazanamıyoruz
Soran+1 yılOlsun ya hakkımızda hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin hayırlısı 🙂 takip etsene göreyim seni 😅
Soran+1 yılGizli kalmak en iyisi bHavab
Cevap sahibi+1 yılHagsj 1 milyon dolarını yemem merek ettme😂
Soran+1 yılYok yok param yok valla yok 😂😂😂 profilimde foto yok zaten o yüzden dedim😂
Cevap sahibi+1 yılHahsh yok diyenler de çıkıyor zaten para 😅 bir şey olmaz foto için demedim zaten öyle takip yap ,😂
Soran+1 yılTamam çok zenginim o zaman shshsh
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum takip 😅😂
Soran+1 yılHshshshs iyi geceler 😂
Cevap sahibi+1 yılZalım ne olacak o para ikimize de yeterdi 😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 etmeyecen yani şimdi 😔
Soran+1 yılmesaj atsan cvp vermem ama diyim😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha tamam öyle olsun 😂
Soran+1 yılTamam ettim hshshs
Cevap sahibi+1 yılGördüm 😂😂 Kandırdım seni gel paylaşalım parayı 😂
Soran+1 yılTaktı bana ha sbsbsb
Cevap sahibi+1 yılHahsj tamam gel özele 😂
Cevap sahibi+1 yılSen cevap verme ama burada eig seç zalım 😂
Soran+1 yılHdhshshshs
Gizli Üye(18-24)+1 yılKediye köpeğe mama alirdim kış günü elimden geldiğince yardim ediyorum ama yine icim acıyor lütfen kapinizin önüne mama ve bir kap su koyun çok zor değil
14 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla haklısın ve bu güzel hareketin içinde ayriyeten tebrik ediyorum 😊
Cevap sahibi+1 yıl🌸😍😍
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim🙃
Soran+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYatırım yapardım tabi ki parayı ikiye katlardım...
10 Yorumla
+1 yılSoruya cevap verecekken telefjn elimden dustuu sjsjsjsj ilk yurtdisina cikmak isterdim ama ülkemiz bombok bir hal almaya basladigi icin ulkeme yatirim yapardim, en azindan ekonomi biraz olsun duzelirdi
11 Yorumla
Soran+1 yılAman dikkat et😂😂olsun ülkeni de düşünuyorsun oda güzel bir şey 😊
- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYurtdışında yaşıyorum ihtiyacım yok kendi üstüne birkaç tane ev alırım geri kalanı da baş yapardım özellikle şu kimsesiz bebeklere
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir🌸
+1 yılYarısıyla yatırım yapar sürekli olarak pasif gelir sağlardım diğer yarısıyla da karavan ve motosiklet alıp farklı farklı ülkelere gidip gezerdim
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel fikir😊
+1 yılBi 1.000.000 daha isterdim
Benim gözüm doymaz usta21 Yorumla
Soran+1 yılBsbshshshs
+1 yılToprak yatırımı sadece. Alınabildiği kadar hastane gibi yerlere yakın ara kat 3 1 daire alırdım. Emeklilik de garanti olurdu. Ancak o kadar param da olsa araba almazdım. En ucuz, boş, fiat egea 250bin tl.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl8 10 daire alir keyfime bakarim ya hiç öyle ticarete falan atilacak keyfim hevesim yok 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılİyiymjs hshaha
Villa ve porsche alırdım kalan kısmını faize. kiiyar. geliri ile sma li çocuklara verirdim
16 Yorumla
Soran+1 yılFaiz haram ama sma li çocukları düşünmen çok güzel bir fikir 🌸😊
Soran+1 yılDinimizde haram ama sizin düşünceniz size kalmış yapmayın diyemem olanı söyledim
- +1 yıl
Faizin getirisi düşük. Para erir. Bir de haram kısmı da var.
- +1 yıl
@Mustafa7997 bana gire haram değil o kadar parası olan haram mi takar neden haram oksun çalmıyorum banka veroyor
cok sey yapilirdi ilk yardim ederdim ihtiyaci olana 🙂
110 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşünce 🌸
Soran+1 yılTabi yatırım yapardım öncelikle ve hayalim bağış yapmak öncelikle bir hastane actirirdim ya da bir çeşme gibi yarar sağlayacak bir şeyler yapardım sonra aileme çokça destek olmak vs
Soran+1 yılBilet almadım hayal benimkisi hshshshs hakkinizda hayırlısı
Soran+1 yılYok sağolun haram para istemem ve kimseden de istemem düşünmeniz yeterli 😊
Soran+1 yılRica ederim 😊
+1 yılŞirket kurardım okullar yapardım güzel güzel geçinip giderdim
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş 🌸
+1 yılHemen yurtdışından bir ev.. vatandaşlık almanın en kolay yollarından birisi🤝🤝
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Ekstra bir şey yapmaya gerek yok dolar olduğu için değer kazanıyo zaten
10 Yorumla
+1 yılArtık böyle hayallerde kurmuyorum bi faydası olmuyor ne yazıkki
10 Yorumla
+1 yılÇok sayıda ev ve dükkan birde araba alırdım. Kiraya verir güzel bir hayatım olurdu
10 Yorumla
+1 yılKarı kızla yer hayatımı yaşardım lüks ev arabalarda 😂
10 Yorumla
+1 yılİki sıfırı silersek evet 10 bin var ama hayal kurmaya değecek para değil
12 Yorumla
Soran+1 yılZenginiz hshaha
- +1 yıl
🙄🙄
Türk lirası alırım. Vatana millete faydamız olsun az ayıptır yahu hayalleriniz bile dolar üstünden
01 Yorumla- +1 yıl
Önce erdoğan ve yandaşları bozsun çaldıkları dolarları. Küçük yatırımcı değil. Akkoyunlar bozsun.
+1 yılGiderim her ülkede sevgili yapar gezerim
11 Yorumla
Soran+1 yılShbshshssh
İlk alışverişe çıkardım 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnceliğimiz 😂
ömrüm boyunca bitiremezdim o parayı.
110 Yorumla
Soran+1 yılHahhzsggz daha ne olsun
- +1 yıl
hepsini TL ye çevirip, mevduat hesabına atsan, sana şu an aylık getirisi 200 bin TL olur.
her ay 200 bin TL geldiğini düşün. ne yaparsan yap, apt*llık edip malını mülkünü insanlara anlatıp mafyayı peşine takmadığın sürece o para bitmez yani. git gez ye iç. dünyanın güzelliklerinin farkına var. ha göstermelikte olsa insanlara işte yuvarlanıp gidiyoruz diyebileceğin bir iş yerin olsun. dediğim gibi insanlara söylersen anında s*ker atarlar her şeyi. o yüzden kimsenin bilmesine gerek yok. tabi bunu sağlamanın yolu da ferrariye binmemekten geçiyor :D biraz sadelikten kimseye zarar gelmez yani.
Soran+1 yılHshshshshs mantıklı ne derler güzel olan her şeyi insanlar mahvedermis gösterişten uzak olursan hayatını yaşarsın
- +1 yıl
dolar olmasına gerek yok, 1milyon TL olsa da, hatta 500 bin liram olsa da bana yeter.
hatta ömrüm boyunca yeter. mevduat hesabına atınca ayda 6k getirisi oluyor. bir o kadar da kendin kazansan tamam yani daha ne olsun. ev araba illa olacak diye bir şey yok ki. parasını verdikten sonra her ev senin. bak biz bir dünya para ile inşaat yaptık. elimize geçen toplam para, birinde kendimiz diğerlerinde teyzem oturuyor. 2 daireden toplam 2500 lira geliyor. onu da teyzem gillerle kırışıyoruz zaten. bize düşen 1000 küsür lira oluyor. kiracı çıkınca ev boyanınca ya da bir masrafı çıkınca zaten en az senenin yarısında topladığın para çöpe gidiyor. malının vergisini veriyorsun birde. senelik olarak belediye vergi çıkartıyor sana. kirada evin varsa parasını vereceksin diyor. malının olması iyi bir şey değil vergi vermekte iyi bir şey değil en temizi böyle yapmak. annem kenarda 100k civarı bir para tutuyor. her ay 1300 oradan, 1300 emeklilikten, bir miktarda kendi işinden kazanıyor. ek gelirler olunca ortaya güzel rakamlar çıkıyor işte. tek gelir kaynağı kendi işi olsaydı, hastalansa etse gelir direk kesilirdi mesela. hiçbir şey yapmasa bile ayda asgari ücret tutarında bir gelirin oluyor. bende çalışıyorum, şu an dolardan altından kazanıyorum. koyduğum para katlandı diyebilirim yani. harcama yaptığım halde param azalmıyor artmaya devam ediyor. ileri de 200-300k param olursa, çok daha kolay olur benim için para kazanmak. tek hedefim çalışmama gerek kalmadan, öylesine zevkine çalıştığım bir refah seviyesine ulaşmak.
Soran+1 yılBence gayet iyi altın ve dolarda baya yükselince elindekiler de katlanıyor insana yetecek kadar olsun hayatını yasayabilsin yeter fazlasida bir suee sonra yoldan çıkarıyor mantıklı olan az ve öz olması her şey dozunda güzel umarım iyi yerlere gelirsiniz her şey gönlünüzce olsun😊
- +1 yıl
akıllı yaşamak lazım, hazıra dağ dayanmıyor :D bir şekilde parayla para kazanmak gerekiyor. biz dolar altın vs. yapmazsak durduğumuz yerde fakirleşiyoruz zaten. geçen hafta 4 bin liralık dolar aldım. bu süreçte 500 liralık harcama yaptığım halde aldığım dolar sayesinde o para şu an 4500 lira değerinde. eğer bunu yapmamış olsaydım, cebimdeki para 1000 TL daha az olacaktı. paranı başka türlü kullanmak istesen elde olandan olduğun yetmezmiş gibi birde borçlu çıkıyorsun. bizi mecbur ediyorlar anlayacağın. keşke bunları düşünmeden yaşayabileceğimiz bir ortam olsaydı. maalesef o yüzden çalışmaya devam
Soran+1 yılHaklısınız artık hayat yok diyebiliriz biz yine geciniyoruz ediyoruz da Allah sokaktakilerin yardımcısı olsun ve size de daha çok versin😊
Soran+1 yılRica ederim bende teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
valla vergimizi veriyor muyuz? veriyoruz. sokaktakilere allah değil, baştakiler yardım etsin. o kadar vergi veriyoruz nereye gidiyor? deprem oluyor deprem vergisinden alınan paralar başka yerlere kullanıldı deniliyor. iban veriyorlar utanmadan. yangın oluyor ortada uçak yok. iban istiyorlar. sel baskını oluyor iban istiyorlar. depremdekilere yardım olsun diye halktan alınan yardımları yerine ulaştırmayıp ramazan ayında insanlara yardım diye kendi mallarıymış gibi dağıtım yapıyorlar.
kızılay'ı adam yerine koyuyorduk güvenilir buluyorduk. bir baktık ki başındaki adamın aylık 50k 'dan fazla kazancı var. şimdi gönüllü bir kurumda para almıyoruz diyorlar. kan veriyorsun ihtiyacı olana ulaşsın diye, bir bakıyorsun parayla satılıyor. yani adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz. çünkü adaletsizliğe maruz kalanların adaletsizliği savunduğu ve desteklediği bir ülkede yaşıyoruz. üzülmüyorum ben onlara. hak ettikleri neyse onu yaşıyorlar.
+1 yılFakir fukaraya dağatırdım.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyisin🌸
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Soran+1 yılRica ederim 😊
+1 yılSana verirdim. Çok para beni bozar..
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur hsshhs
küçük bir yat alıp koy koy gezerdim.. fethiye göcek koyları bi harika..⛵
10 Yorumla
+1 yılKarılar kızlarla yerdim kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılKısaca bozar seni sbsbsb
ohooo neler yapardımmmm neler !! :D
10 Yorumla
+1 yılEv alırdım araba alırdım eğitim için harcarim
10 Yorumla
+1 yılyurt dışı hemen bir saniye durmam
10 Yorumla
+1 yılParanın tamamına Kuyumculuk yapardım.
10 Yorumla
+1 yılAmerika'dan vatandaşlık alırım.
10 Yorumla
+1 yılFakirlere verirdim
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ev alırdım Şu an yaşadığım ülkede
13 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye dışında mısınız
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNasip olur inşaallah 😊
Rte çöker diye saklarım
10 Yorumla
+1 yılYatırım yapardım.
13 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen 250.000 dolar ile (4.000.000 lira) arsa, ev, dükkan alırdım. Kendimi güvenceye alırdım. Hepsini kiraya verirdim.
250.000 dolar ile şirket kurardım.
250.000 dolar ile hayalimdeki evi ve kütüphaneyi kurardım. Gerisini de birkaç ülkede bankaya yatırırdım. Ah, şahane.
Soran+1 yılÇok iyi fikir 😊
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılTl'ye çeviririm
11 Yorumla
Soran+1 yılYe ye bitmez gshahah
bu soruyu soranı satın alırdım
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sbgdvdvd
Soran+1 yılSen bana lazım değilsin vshssh
+1 yılŞu an yaptığımı yapmaya devam ederdim.
10 YorumlaBozdurup dolar alırdım.
10 Yorumla
+1 yılTL ye cevirirdim şu an.
10 Yorumla
+1 yılYatırım yapar iş kurardım
10 Yorumla
+1 yılşu an yaşadığım yeri terk ederdim
10 YorumlaHayatımı yaşardım
10 Yorumla
+1 yılYatırım yapardım
10 Yorumla
+1 yılEv alırdım
10 YorumlaHarcarım.
10 YorumlaSeni satın alırdım
03 Yorumla
Soran+1 yılParayla satın alacak kadar ucuz değilimmm
Soran+1 yılOk
ama yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum yok olsa diyorum işte dbshhs
Soran+1 yılPeki
+1 yılİşi bırakırdım
10 Yorumla
+1 yılÜlkeyi terk ederim
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılTatil🤤
10 Yorumla
+1 yılKarıya giderim
00 YorumlaYatırım yapardım
10 YorumlaÇiftlik kurardım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem