Arkadaşlar bugün gelecek varlik denilen bir şirketten arandım hsbc borcum için netten biraz araştırdım yorumlarda dolandırıcı falan yazmışlar tc no falan v. s bikac bilgi verdim acaba bu bilgilerle bisey yapabilirler mi endişelenmeye başladım bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sacmalama dolandirici falan degiller borcu tahsil icin banka onlara transfer etmis
bilginiz var mı dediğim firmayla ilgili acaba
Evet benimde borcum var di is bankasina babamdan kalan bir borc. Banka bu borclari tahsil edemedigi ya da bu kadar dosyayla ilgilenemedigi zaman boyle sirketlere devir ediyor. Yani korkulacak birsey degil. Bor ne kadar sen onu soyle?
borç miktarını söylemedi muhtemelen faiz v. s de konulmuştur 2000 olabilir ya da daha fazla
Aaa cok degilmis hemen kapat kurtul bence merak etme borcu bankadan odeyecegin icin problem olmayacak. Sonra borc bitti yazisi gonderecekler. Ama takip de kal
anladım teşekkür ederim 🙏
Rica ederim kafana takilan bisey ilursa yoruma yine yazarsin hoscakal
direkt olarak kesinti yapmadıkları sürece sıkıntı yok 😅 iyi geceler
Maasli sigirtali calisiyorsan yaparlar
evet devlette çalışıyorum ☹
Ne zamandan beri?
6 ay oluyor bununla ilgisi var mı ki
Peki tek borc mu bu? Normalde yakalamalari lazim maasinin 4/1 ni keserler. Ama calistiin yer icin hos goruntu olmaz. Bemce sen beni dinle ara anlas kaca kapatabiliriz de ode gitsin. Zaten onlar sana iban atiyor hamgi banka ile odeme yapmak istedigini sorabilirler. Git bankaya ode sonra odedim diye ara sana veridign maile ya da adrese borcu bitti yazisi gonderirller. Ama surekli ara cunku borcunu kapattiktan sonra bazen ulasmasi zor oluyor. Belli bir sure sonra e develtten duser. Memur degilsen kredi puaninin 5 sene geriye atar seni
herhangi bi tebligat gelmedi e devlette icra dosyasında bisey çıkmıyor bide bahsi geçen banka da batmış sanırım oyuzden açıkçası tedirgin oldum gelecek varlıktan arıyorum diyince
Uyap vatandas portala gir bak orasi daha garanti dosyalarina kadar girebilirsin. Bitmis de olabilir mahkemenin durumunu orada gorebilirsin. Kapali gozukuyorsa problem yok. Ama kapali olmasi bir daha acilmayacagi anlamina gelmiyor. Uyapa giris yap dosyalarim var orada
tamamdır teşekkür ederim tekrar çok saol🙏
Anlatirken yoruldum begeni ve en iyi gorus istiyorum. 😊🤲
aahaha aynen çok haklısın 👍😅
valla hiçbir bilgim yok istersen ailene danış ya da internetten sorununun çözümünü bulmayı deneyebilirsin yardımcı olamayacağım maalesef kusura bakmayın lütfen
yinede saol kardeş
Kesinlikle dolandırıcı o an icra gönderin demelisin ama tebligat gelmeden icra nasıl gelecek?
tebligat gelmedi hayır ama devlette çalışıyorum direk maaş kesintiye ugrarmi diye korktum açıkçası
Hanfendi takip edin isterseniz detayları anlatayim size sonra zaten silersiniz
Dolandırıcı merhaba desin anlıyorum ismimi :D Aradığında ismini söyledimi sana
hiç hatırlamıyorum gelecek varlıktan arıyorum dedi tam iş çıkışına denk geldi dediyse de duymadım ama söylemedi sanıyorum
Borcun vardı ve uzun zamandır ödemiyorsan varlık şirketlerine aktarılmıştır
evet var ama e devlette icra v. s çıkmıyor borçla ilgili maaşıma icra uygulayabilirler mi yani bilgilerimle çünkü şahsi no dan arandım ve şirket hakkında dolandırıcı v. s yazmışlar hep:(
Varlık şirketleri genellikle böyle yapar ismini öğrenip adresinize geleceğim de adresi al bakıp kontrol edersin. Borç ne kadar
teşekkürler 👍
Paravan şirket kurarlar en fazla
benim adıma mı 😅
Yok ebenin
I neymiş kız