Uzun süredir kendi paramı kazanırım. Ama kendime harcamaya kiyamadığım paranın 5 katini çocuklar için gözümu kırpmadan harcıyorum. Peki siz kendi parasını harcamaya kiyamayan birisi misiniz?
Kadınla erkek bir değil. Kadında hesap, akıl, mantık olmaz. Kadın pembe veya mora boyalı her adi malı alır. Servisi var mı, yedek parçası var mı, ikinci el değeri nedir düşünmez. İp kadar dona 1000 tl verir. Ayrıca erkekleri potansiyel sponsor görür. 100bin tl geliri olan kadın evin yükünü, kendi borçlarını asgari ücretli kocaya yıkabilir.
Selamlar.. Ben parayı kazanmayı da harcamayı da seven tarafım.. Yani cimri biri değilim.. İhtiyacım olan bişey varsa mutlaka harcarım.. Keyifli geceler..
Kendime harcarım. Gereksiz olmadığı sürece. İhtiyacım dışı bişey almıyorum zaten. Ama aldığım zaman da paradan kaçmam elimde ne bütçem varsa onunla alırım.
Şu an her şeyden elimi ayağımı açtım birikim yapıyorum. O yüzden sevgilidir, alkoldür, gezip tozmadır falan bıraktım. Bunun bir üst levelı acıkmamak için tuvalete gitmemek sanırım.