Arkadaşım zengin, ben değilim. Para yetiştiremiyorum, ne önerirsiniz?

Arkadasinin zenginligi ile soracağın soru ne alaka diyecekler için diyeyim onun zenginliği ne yazık ki bana sorun yaratıyor. Zenginlik bir yana dursun, evde kalmayı seven biri değil sürekli alışveriş yapıp gezmeyi seven biri doğal olarak.
Tek arkadaşı benim. Tek ve tek arkadaşı benim evet. Bu yüzden ne zaman dışarı çıksa beni de çağrıyor. Haydi bir kere gittim, iki kere gittim, üç kere gittim ama dördüncü de daha para bitiyor. O çağırmaya devam edince de arkadaşlığımızin verdiği samimiyete dayanarak param yok şu an falan diyorum hala ısrar edip bişey olmaz bendensin diyor. Ben de mahçup olmak istemediğim için hayır olmaz şeklinde cevap veriyorum. Kendisi aşırı inatçı olduğu için hemen kapımda bitiyor. Ve zorla çıkartıyor. E ben mahçup olmak istemediğim için annemden babamdan sık sık para alıyorum ve onlar da bu durumdan şikayetçiler. Para biriktirmek isteyen biriyim ama sayesinde bir kuruş bile kenarda köşede olmuyor. Aşırı tutumlu biriyimdir ama onun yüzünden saçma sapan anın keyifle harcıyorum. Onu çok seviyorum en yakın arkadaşlarımdan biri ama bazen üstesinden gelemiyorum. Sürekli online alışverişten aldıklarını atıyor ve insan ister istemez özeniyor.. gerçekten bazen kıskandığımi düşünüyorum ama bunun çok iğrenç bişi olduğu kafama zor dank ediyor. Hiç parasının bitmemesi, hep gezmesi hiçbir şeyi takmamasina aşırı özeniyorum. Şartlarımız aynı değil bu sinirlerimi bozuyor. Karakterim dolayısıyla ben de gezmeyi harcamayı seven biriyim ama olmayınca olmuyor işte. Çocuk gibi burada zırlıyorum ama kendi kendimin başının etini yiyeceğime buraya yazayım belki biri bişi yazar falan diye. Lütfen affedin.. ve gerçekten sürekli dua ediyorum hani ben de böyle olabilecek miyim ekonomik özgürlük açısından ve tek derdi yeni kıyafetler için renk seçmek olan biri.. normalde parayı, kıyafeti, gezmeyi pek takan biri değildim. Taa kii arkadaşımla bu tür toplara girene dek.. yardımcı olunuz. Kıskanmak ve kendi hayatımdan nefret etmek istemiyorum ve para biriktirmek istiyorum.
Arkadaşım zengin, ben değilim. Para yetiştiremiyorum, ne önerirsiniz?