Güncellemeler
+1 yıl
Bana artık aulık ver ayın bir gününde bamka hesabıma yatır diye yüzüne karşımı söyleyeyim yani? Salı günü tatilimiz ve arkadaşımla luaförde buluşucaz avans isticek o sırada sende söyle kimse yok dedi işte o anda ben diyemem şimdi onun dışında akşam ilk ben çıkıyorum patronda sabah en son geliyor boşta bulmam imkansız onu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Is yerinde acik acik soyle. O senin emeğin alinterin. Mesaj turu seyler yakisigi olmaz.
Uzaktan akrabamız ayrıca beni seviyorda ama birazcık para konusunda çekingenim
Sadaka vermiyor sana, emeginin karsiligini veriyor! Ne kadar severse sevsin senin emegin uzerinden kât elde ediyor!
Haklısınız
Bence gaywf yeterli
https://youtube. com/shorts/uvek_OuSv74? feature=share
Hakkını vermek zorunda güzelim. İste işte bir şekilde
Vermek zorunda zaten ve veriyorda ama unutuyor bende elde her hafta isteyemiyorum para vermi dicem , böylede her gün sürmez yani
İstemezsen tepene çıkar sessiz sakin görür. Tabiki isteyeceksin
Zaten öyle görmesini düşündükçe şu an konuşmam gerektiğini biliyorum ama nasıl konuşacağıöı o anı yaratacağımı düşünüyorum
Git yanına ben her gün çalışıyorum ve siz unutuyorsunuz maaşımın ödemesini zamanında yapmayı de işte ondan sonra ciddi dur biraz bakalım ne diyecek eğer ki mırın kırın ediyorsa oradan ayrıl
Etmez , çünkü aile samimiyetimiz var sen gitsen ben bırakmam der
Onun babasının amcası oluyor benim dedem. Dükkan sahibide babası ve babamı falan tanıyorlar
Oooo tamam o zaman ayıp falan olmaz. Git bam bam bam konuş hallet dişi aslanım hadiii
İşte tamda o yüzden ben çekiniyorum diğerleri uzaktan arkadaş ordan şurdan ama bizim soyisimlerimiz aynı bana değeri daha farklı ailem beni ayrıca ona emanet etti
Ahaha snsjdh tamamdır
elemanlar yanında olsa ne senin paran o direkt söyle pat diye
İçimde bir çekingenlik var üstelik uzaktab akraba olmasıda daha bi içime kapatıyo beni bilmiyorum adam beni çokta seviyo samimiyim
kendi paranı istemen utanç verici veya kötü bir şey değil ki direk şu şu haftalardaki parayı verecktiniz unuttunuz sanırim ne zaman verirsiniz diye sor
Git söyle bence iyice unutmadan
Açıkca söyle hakkın o senin
hakkini iste nevar ki bunds
Mesajda yazdım sizden Çekiniyorum para konusunda hesabıma aylık atın dedim çünkü gerçekten o unutuyo ben dert etmiştim kendime soeun halloldu
unutmak m ilginc